Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα νέα iPhone 14 Pro κατατρόπωσαν τα αντίστοιχα iPhone 13 Pro στο AnTuTu Benchmark

    Η σειρά iPhone 14 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και τα τέσσερα νέα μοντέλα είναι πλέον διαθέσιμα για προπαραγγελία. Μετά την κυκλοφορία των συσκευών την περασμένη εβδομάδα, σιγά σιγά λαμβάνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές. Αρχικά, αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες RAM του iPhone 14 και αργότερα, αποκαλύφθηκαν οι χωρητικότητες της μπαταρίας και των τεσσάρων συσκευών. Πιο πρόσφατα, το κόστος αντικατάστασης μπαταρίας του iPhone 14 επιβεβαιώθηκε από την Apple.

    Τώρα, οι βαθμολογίες AnTuTu των iPhone 14 Pro και 14 Pro Max αποκαλύφθηκαν στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Weibo από το AnTuTu. Όπως θα περίμενε κανείς, το πιο πρόσφατο iPhone 14 Pro έχει εξασφαλίσει υψηλότερη βαθμολογία από το iPhone 13 Pro τελευταίας γενιάς σε CPU, GPU, Μνήμη και UX. 

     

    iPhone-14-Pro-AnTuTu.webp iPhone-14-Pro-Max-AnTuTu.webp

     

    Τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max διαθέτουν και τα δύο 6GB RAM και για τη δοκιμή, το AnTuTu χρησιμοποίησε τα μοντέλα 1TB. Και οι δύο συσκευές τροφοδοτούνται από ένα νέο τσιπ A16 Bionic. Το iPhone 14 Pro έχει εξασφαλίσει συνολική βαθμολογία 978.147 και το 14 Pro Max έχει εξασφαλίσει 972.936. Στις βαθμολογίες της CPU, το 14 Pro σημείωσε 246.572 και το 14 Pro Max σημείωσε 241.999.

    Το AnTuTu λέει ότι, σε σύγκριση με το iPhone 13 Pro, οι βαθμολογίες του iPhone 14 Pro έχουν βελτιωθεί κατά 18,8%. Η απόδοση της CPU έχει αυξηθεί κατά 17% και η απόδοση της GPU έχει αυξηθεί κατά 28%. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η βελτίωση στην απόδοση της GPU είναι μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών σε οποιοδήποτε τηλέφωνο.

    Όπως μπορείτε να δείτε από τον παρακάτω πίνακα, οι βαθμολογίες έχουν βελτιωθεί σε όλες τις πτυχές, σε CPU, GPU, MEM (μνήμη) και UX 一 χάρη στις βελτιώσεις σε όλα τα τμήματα, τις συνολικές βαθμολογίες του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max έχουν φτάσει σε νέο υψηλό.

     

    iPhone-14-Pro-and-iPhone-14-Pro-Max-AnTuTu.webp

     

    Τροφοδοτώντας τα iPhone 14 Pro και 14 Pro Max είναι το ολοκαίνουργιο τσιπ A16 Bionic που βασίζεται σε 4nm με έξι πυρήνες, δύο από τους οποίους είναι πυρήνες απόδοσης και τέσσερις πυρήνες αποδοτικότητας. Αυτό το SoC συνδυάζεται με μια GPU 5 πυρήνων για τη διαχείριση των επιδόσεων παιχνιδιών και γραφικών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.