Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα τηλέφωνα με BlackBerry OS θα χάσουν τη λειτουργικότητά τους μετά τις 4 Ιανουαρίου

    Η BlackBerry ήταν από νωρίς ηγέτης στη βιομηχανία των smartphone, αλλά μετά την εισαγωγή του iPhone και των αμέτρητων συσκευών Android, η εταιρεία γρήγορα έμεινε πίσω στο μερίδιο αγοράς. Η BlackBerry άλλαξε τελικά τα τηλέφωνά της σε λογισμικό Android, ξεκινώντας με το BlackBerry Priv του 2015, αλλά διατήρησε την υποστήριξη του δικού της λειτουργικού συστήματος για κινητά. Ωστόσο, οι διακομιστές που διατηρούν το BlackBerry OS ζωντανό τελικά απενεργοποιούνται αυτή την εβδομάδα.

    Η BlackBerry ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020 ότι οι παλαιού τύπου υπηρεσίες της θα σταματήσουν να λειτουργούν στις 4 Ιανουαρίου 2022 και, η ημερομηνία διακοπής λειτουργίας έχει πλέον φτάσει. Η αρχική δήλωση αναφέρει ότι «οι συσκευές που εκτελούν λειτουργικό σύστημα BlackBerry 7.1 και παλαιότερο λογισμικό, λογισμικό BlackBerry 10 και λογισμικό BlackBerry PlayBook OS 2.1 και προγενέστερο λογισμικό μέσω συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi δεν θα λειτουργούν πλέον αξιόπιστα» μετά τις 4 Ιανουαρίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.