Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τηλέφωνο Android διαθέτει 24GB μνήμης RAM, όσο ένα MacBook Pro 13 ιντσών

      Το gaming τηλέφωνο Nubia RedMagic 8S Pro+ διαθέτει ένα πολύ "βαρύ" φύλλο προδιαγραφών.

    Οι κατασκευαστές Android τείνουν να αγαπούν τα "βαριά" φύλλα προδιαγραφών, ακόμη και αν αυτοί οι τεράστιοι αριθμοί δεν κάνουν πολλά για την καθημερινή χρήση του τηλεφώνου. Σε αυτή τη λογική, έχουμε το νέο υψηλότατο όριο για τα ποσά μνήμης σε ένα τηλέφωνο. Το νέο Nubia RedMagic 8S Pro+ είναι ένα τηλέφωνο παιχνιδιών Android με δυνατότητα επιλογής για 24 GB RAM.

     

    Το βασικό μοντέλο του RedMagic 8S Pro+ ξεκινά με 16GB RAM, αλλά το GSMArena έχει φωτογραφίες και λεπτομέρειες για την αναβαθμισμένη SKU των 24GB, η οποία είναι η μεγαλύτερη ποσότητα μνήμης που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε τηλέφωνο Android. Επίσης, έρχεται με 1TB αποθηκευτικού χώρου. Λάβετε υπόψη σας ότι ένα 13 ιντσών κορυφαίας προδιαγραφής M2 MacBook Pro έχει 24GB μνήμης RAM και 2TB αποθηκευτικού χώρου, και αυτό είναι ένα επιτραπέζιο λειτουργικό σύστημα με πραγματικό multitasking, οπότε η Nubia το παρατραβάει πραγματικά. Αυτή η "ντοπαρισμένη" έκδοση 24GB του τηλεφώνου φαίνεται να είναι αποκλειστική για την Κίνα, με την τιμή στα CNY 7.499 (περίπου 1.034 δολάρια), η οποία είναι πολύ για ένα τηλέφωνο στην Κίνα.

     

    Σίγουρα θέλετε μια επαρκή ποσότητα μνήμης RAM σε ένα τηλέφωνο Android. Όλες αυτές οι εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί για φθηνά τηλέφωνα, ωστόσο, και με την επιθετική διαχείριση εφαρμογών στο παρασκήνιο του Android, συνήθως δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ένας τόνος RAM. Θεωρητικά, ένα τηλέφωνο σαν αυτό θα σας επέτρεπε να κάνετε καλύτερη πολυδιεργασία, αφού οι εφαρμογές θα μπορούσαν να παραμένουν στη μνήμη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και δεν θα χρειαζόταν να τις ξεκινάτε ξανά όταν αλλάζετε εργασίες. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αλλάζουν γρήγορα ανάμεσα σε τόσες πολλές εφαρμογές και ορισμένες βαριές εφαρμογές, ειδικά τα παιχνίδια, απλά θα απενεργοποιηθούν αυτόματα για μερικά δευτερόλεπτα μόλις βρεθούν στο παρασκήνιο.

     

    Άλλες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια νέα παραλλαγή "Snapdragon 8+ Gen 2", η οποία φαίνεται να είναι η ίδια έκδοση με υψηλότερο χρονισμό που παίρνει η Samsung για το S23. Αυτή τρέχει στα 3,36 GHz σε αντίθεση με τα κανονικά 3,2 GHz. Υπάρχει οθόνη OLED 6,8 ιντσών, 120 Hz 2480×1116 και μπαταρία 5000 mAh με ταχύτατη φόρτιση 165 W που μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 14 λεπτά. Η οθόνη διαθέτει μπροστινή κάμερα κάτω από την οθόνη, επειδή οι selfies απλά θα εμπόδιζαν το gaming.

     

    Ο σχεδιασμός είναι ενδιαφέρων-είναι απλά όλες οι σωστές γωνίες χωρίς ούτε μία εξομαλυμένη άκρη σε ολόκληρο το τηλέφωνο. Οι πλευρές είναι επίπεδες, η πλάτη είναι επίπεδη και οι γωνίες είναι εξαιρετικά ψηλές, χωρίς σχεδόν καμία γωνιακή ακτίνα. Σε οριζόντια λειτουργία, υπάρχουν ευαίσθητα στην αφή κουμπιά ώμου κατά μήκος της άνω άκρης για πρόσθετα χειριστήρια παιχνιδιών, αλλά δεν φαίνεται άνετο να πρέπει να τυλίγετε τα δάχτυλά σας γύρω από αυτές τις σκληρές γωνίες. Απλά φανταστείτε τις ομαλές καμπύλες ενός χειριστηρίου SNES σε σύγκριση με αυτό το πράγμα - ακόμη και η εικόνα του παραδείγματος δεν φαίνεται πολύ άνετη.

     

    Όσον αφορά τις χρωματικές επιλογές, διατίθεται σε μαύρο, ασημί ή με διαφανές πίσω μέρος με ψεύτικο μηχανικό σχεδιασμό από κάτω, ακριβώς όπως το Nothing Phone. Αυτός ο μικρός κύκλος με το ουράνιο τόξο στο πίσω μέρος είναι ένας περιστρεφόμενος ανεμιστήρας ανεμιστήρα 20.000 στροφών ανά λεπτό, ο οποίος σπρώχνει τη θερμότητα προς τα έξω στο πλάι, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα παίζετε με δροσερές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Το τηλέφωνο είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σήμερα στην Κίνα και αποστέλλεται στις 11 Ιουλίου.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.