Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Android προσθέτει αρκετά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά. Δείτε τη λίστα.

      Σχολιασμός με ελεύθερο σχεδιασμό, ακύρωση θορύβου και πολλά άλλα.

    Το Android ξεκίνησε το Mobile World Congress στη Βαρκελώνη με την παρουσίαση εννέα νέων ενημερώσεων και λειτουργιών για τα τηλέφωνα, τα smartwatches και άλλα. Ορισμένες από αυτές είναι διαθέσιμες τώρα, ενώ για τις υπόλοιπες θα πρέπει να περιμένετε.

    Ακολουθεί μια ματιά στα τέσσερα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα στο Android σήμερα.

    Σχολιασμός με ελεύθερο σχεδιασμό
    Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια γραφίδα - ή τα δάχτυλά τους - για να σχολιάσουν σε PDF στο Google Drive σε τηλέφωνα και tablet Android. Σκεφτείτε τις χρήσεις: επισήμανση κειμένου, προσθήκη σημειώσεων με το χέρι και πολλά άλλα.

    Ακύρωση θορύβου
    Αν έχετε βρεθεί ποτέ σε μια συνάντηση του Google Meet και είχατε ανοιχτό παράθυρο όταν περνούσε ένα φορτηγό, θα ενθουσιαστείτε με αυτή τη λειτουργία. Το Google Meet προσφέρει τώρα ακύρωση θορύβου κατά τη διάρκεια των κλήσεων σε περισσότερες κινητές συσκευές Android, έτσι ώστε οι ενοχλητικοί θόρυβοι του αυτοκινήτου και τα νιαουρίσματα εν ώρα σύσκεψης να είναι λίγο πιο ήσυχα.

    Νέοι συνδυασμοί emoji
    Το Emoji Kitchen - μια λειτουργία του Android Gboard που επιτρέπει στους χρήστες να συγχωνεύουν σχέδια emoji - αναβαθμίζεται με νέους συνδυασμούς emoji που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

    Ζουμ σελίδας
    Το Chrome Beta για τηλέφωνα και tablet Android επιτρέπει στους χρήστες να αυξήσουν το μέγεθος του Chrome έως και 300%. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να ορίσουν το προεπιλεγμένο μέγεθός τους, ώστε να μην χρειάζεται να κάνουν ζουμ κάθε φορά που ανοίγουν την εφαρμογή, πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις και την Προσβασιμότητα στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Αυτή η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για το Chrome Beta, αλλά θα κυκλοφορήσει σύντομα σε έκδοση για το κοινό

    Δεν είναι όλα όσα ανακοίνωσε το Android στο Mobile World Congress έτοιμα. Ακολουθεί μια ματιά στα πέντε σημαντικά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται σύντομα στις συσκευές Android.

    Tap-to-pay animations
    Την επόμενη εβδομάδα, το Android θα αρχίσει να κυκλοφορεί νέα animations tap-to-pay στο Google Wallet στα τηλέφωνα Android.

    Γρήγορη ζευγοποίηση
    Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέουν τα ακουστικά Bluetooth με τα Chromebooks τους χρησιμοποιώντας το Fast Pair με ένα μόνο πάτημα μόλις κυκλοφορήσει αυτή η λειτουργία.

    Google Keep widget
    Το widget Google Keep για μία μόνο σημείωση θα μπορεί σύντομα να διαχειρίζεται σημειώσεις, να ελέγχει λίστες εργασιών, να εμφανίζει υπενθυμίσεις και πολλά άλλα από την Αρχική οθόνη των τηλεφώνων και των tablet Android.

    Google Keep για το Wear OS
    Υπάρχουν δύο νέες συντομεύσεις για πρόσβαση στο Google Keep από την όψη του smartwatch Wear OS 3+ που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

    Περισσότερες λειτουργίες ήχου και εμφάνισης για το Wear OS
    Το smartwatch του Android θα λανσάρει επίσης δύο νέες λειτουργίες ήχου και εμφάνισης για το Wear OS 3+, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών διαχωρισμένου ήχου και διόρθωσης χρωμάτων και κλίμακας του γκρι.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Idrees Abbas / SOPA Images / LightRocket Via Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.