Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Νέα in-ear ακουστικά από την Ozone

    Τα TriFX είναι σχεδιασμένα ώστε να αποδίδουν υψηλής ποιότητας ήχο κατά την αναπαραγωγή μουσικής αλλά και στα παιχνίδια προσφέροντας πλούσιο ήχο και παρέχουν την λεπτομέρεια και την καθαρότητα ήχου που συναντάμε στα ακριβότερα ακουστικά..

     

    Τα TRiFX διαθέτουν τρεις διαφορετικές επιλογές ισοσταθμιστή : Ultra Bass, Pure Mid και High Pitch. Οι ρυθμίσεις αυτές διατηρούν υψηλή ποιότητα στον ήχο με καθαρές μεσαίες και υψηλές συχνότητες αλλά και δυνατά μπάσα.

     


    trifx soundisolation

     

    Κατασκευασμένα από ελαφρύ ανοδιωμένο αλουμίνιο, παρέχουν άνεση και αντοχή καθιστώντας τα ιδανικά για πολύωρο gaming ή για ακρόαση μουσικής όσο είσαστε σε κίνηση. Η Ozone έχει σχεδιάσει τρία earcups διαφορετικών μεγεθών ώστε να προσαρμόζονται τέλεια στο αυτί, παρέχοντας υψηλή ηχομόνωση από το θόρυβο του περιβάλλοντος, επιτρέποντας την εστίαση στο gaming.

     


    3 trifx 2

     

    Οι μηχανικοί της Ozone επέλεξαν ιδιαίτερα ανθεκτικά πλατιά καλώδια ώστε να μην μπερδεύονται αλλά να είναι και ανθεκτικά στη χρήση. Για να τα μεταφέρετε η Ozone περιλαμβάνει στη συσκευασία και μια θήκη η οποία παράλληλα τα προστατεύει όταν τα μεταφέρετε μαζί σας.

     

    trifx case

     

    Τα Ozone TriFX διαθέτουν επίσης και έναν ελεγκτή PTT με τον οποίο έχετε έλεγχο στις λειτουργίες ομιλίας, για να μιλάτε ενώ παίζετε ή ενώ ακούτε μουσική στην κινητή σας συσκευή. Επίσης επιτρέπει την αυξομείωση της έντασης του ήχου αλλά και τη μόνωση του περιβάλλοντος ήχου.

     


    Τα TriFX της Ozone θα είναι διαθέσιμα από τις 26 Φεβρουαρίου στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 29,90 €


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.