Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Παρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση της Nvidia στην Computex 2021. Αναμένονται ανακοινώσεις των GeForce RTX 3080 Ti, 3070 Ti και πλήθος άλλων ανακοινώσεων γύρω από το gaming

    Βρισκόμαστε λιγότερο από μια μέρα μακριά από την επίσημη βασική ομιλία Computex 2021 της NVIDIA, όπου η εταιρεία σχεδιάζει να κάνει πολλές ανακοινώσεις στον τομέα των παιχνιδιών και των επιχειρήσεων.

     

    Γνωρίζουμε από το προηγούμενο teaser της NVIDIA ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει ολοκαίνουργιες κάρτες γραφικών κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης στην Computex 2021. Πρόκειται για τις GeForce RTX 3080 Ti και GeForce RTX 3070 Ti. Εκτός από αυτά, ο SVP της GeForce της NVIDIA, ο Jeff Fisher μαζί με τον επικεφαλής των εταιρικών υπολογιστών της NVIDIA, Manuvir Das, θα κάνουν πολλές άλλες ανακοινώσεις ειδικά για τα τμήματα τους.

     

    Στο πιο πρόσφατο τρέιλερ της, η NVIDIA παρουσίασε για άλλη μια φορά τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 30 Ti, αλλά μαζί με αυτές, το κανάλι GeForce Twitter παρείχε επίσης μια πρώτη ματιά στους τίτλους AAA που αναμένεται να χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογίες παιχνιδιών της NVIDIA. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε ειδική ανακοίνωση για τους φορητούς υπολογιστές. Η GeForce RTX 3080 Ti και η RTX 3070 Ti σίγουρα θα είναι το επίκεντρο της διοργάνωσης, αλλά δεν μπορούσαμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα άλλων μεγάλων εκπλήξεων από την πράσινη ομάδα. 

     

    Μπορεί επίσης να λάβουμε μια ενημέρωση για το μείζον θέμα της ανύπαρκτης διαθεσιμότητας στην αγορά, καθώς η εταιρεία αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα για να καλύψει τη ζήτηση εδώ και αρκετούς μήνες καθώς και για τις εξωφρενικές τιμές στις οποίες πωλούνται στη λιανική οι κάρτες της Nvidia.

     

    Η βασική ομιλία της NVIDIA Computex 2021 θα προβληθεί στις 10:00 μ.μ. (ώρα θερινής ώρας Ειρηνικού / UTC -7) στις 31 Μαΐου

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.