Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Άδειες εφ’όρου ζωής για Windows 10 με 14,15 €, Office με 24,19 € - Super Sale τον Ιούνιο

    Όταν αγοράζετε Windows 10 στο goodoffer24.com, λαμβάνετε μια δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11.

     

    Αυτή η εκπτωτική προσφορά για κλειδιά ενεργοποίησης λογισμικού προσφέρεται από το goodoffer24.com.

    Τον Ιούνιο, έχετε ακόμη μια ευκαιρία για να αποκτήσετε πολύ καλές προσφορές σε λογισμικό γραφείου και όχι μόνο. Στο Super Sale του Ιουνίου, ο πωλητής λογισμικού goodoffer24.com προσφέρει φανταστικές προσφορές σε αυθεντικά προϊόντα της Microsoft.

    Οι αναγνώστες του TheLab μπορούν να λάβουν έκπτωση 30% στην κανονική τιμή ενός κλειδιού Windows 10 Pro. Και όταν αγοράζετε ένα κλειδί Windows 10, μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 11! Απλώς εισαγάγετε τον ειδικό εκπτωτικό κωδικό LAB30 όταν κάνετε check out για να εξασφαλίσετε αυτές τις μεγάλες εκπτώσεις.

    Δείτε την παρακάτω λίστα για τις τρέχουσες διαθέσιμες εκπτώσεις σε διάφορους τίτλους λογισμικού της Microsoft.

    Windows 10 Pro κλειδιά OEM και πολλά άλλα

    Κατά τη διάρκεια της Super Sale του Ιουνίου του goodoffer24, μπορείτε να κλείσετε σούπερ προσφορές σε σούπερ λογισμικό. Οι τιμές αρχική είναι ήδη χαμηλές, αλλά μπορείτε να πάρετε επιπλέον έκπτωση 30%. Απλώς χρησιμοποιήστε τον κωδικό σούπερ έκπτωσης LAB30 στο goodoffer24.com κατά την αγορά κλειδιών Microsoft Windows και Office.

    Δεν θέλετε να χάσετε αυτές τις προσφορές!

    Lifetime Microsoft Windows 10 Pro OEM KEY GLOBAL 14,15€ (30 % κώδικας: LAB30)

    Lifetime Microsoft Windows 11 Pro OEM KEY GLOBAL 19,70€ (30 % κώδικας: LAB30)

    Lifetime Microsoft Windows 10 Home OEM GLOBAL KEY 13,43€ (30 % κώδικας: LAB30)

    Lifetime Microsoft Windows 11 Home OEM GLOBAL KEY 16,86€ (30 % κώδικας: LAB30)

     

    MS Office

    Lifetime Office2016 Professional Plus Key Global 24,19€ (30 % κώδικας: LAB30)

    Lifetime Office2019 Professional Plus Key Global 41,17€ (30 % κώδικας: LAB30)

    Lifetime Office2021 Professional Plus Key Global 44,83 (30 % κώδικας: LAB30)

     

    Windows&Office pack

    Lifetime Windows10 PRO + Office2016 Professional Plus Keys Pack 36,53€ (30 % κώδικας: LAB30)

    Lifetime Windows10 PRO + Office2019 Professional Plus Keys Pack 52,72€ (30 % κώδικας: LAB30)

    lab02.png

    Στις εκπτώσεις Ιουνίου του goodoffer24, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 30% με τον κωδικό κουπονιού LAB30.

    Γιατί πρέπει να ενημερώσετε το λογισμικό της Microsoft;

    Η Apple κυκλοφορεί τακτικά δωρεάν ενημερώσεις λογισμικού για προϊόντα όπως Mac, iPhone και iPad για να προσθέσει λειτουργίες και να διορθώσει σφάλματα. Αλλά η Microsoft συνήθως χρεώνει για ενημερώσεις και συνήθως υποχρεώνει τους χρήστες να πληρώνουν για νέες εκδόσεις του λειτουργικού του συστήματος Windows και το επαγγελματικό λογισμικό παραγωγικότητας.

    Και σίγουρα δεν συμφέρει να καθυστερήσετε τις ενημερώσεις στο λογισμικό της Microsoft. Διατηρώντας τα πάντα ενημερωμένα διασφαλίζετε ότι λαμβάνετε τις πιο συναρπαστικές νέες δυνατότητες. Και οι χαμηλές τιμές του goodoffer24 κάνουν τις τακτικές αναβαθμίσεις ακόμα πιο ελκυστικές.

    Όταν εκτελείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων και του λογισμικού παραγωγικότητας της Microsoft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέες δυνατότητες που βελτιστοποιούν τις καθημερινές εργασίες. Αυτό, με τη σειρά του, προσφέρει ώθηση παραγωγικότητας. Η αναβάθμιση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις περιορίζει επίσης τα προβλήματα συμβατότητας.

    lab03.png

    Στη σελίδα του προϊόντος, απλώς κάντε κλικ στο «Αγοράσε τώρα» για να αγοράσετε.

    Εάν θέλετε ασφαλές λογισμικό, ενημερώστε το

    Η ενημέρωση του λογισμικού Microsoft σας προσφέρει επίσης βελτιωμένη ασφάλεια. Και αυτό είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό από το να εκμεταλλευτείτε τις πιο πρόσφατες πρόσθετες δυνατότητες του λογισμικού. Οι νεότερες εκδόσεις λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της Microsoft, αποδεικνύονται σχεδόν πάντα πιο ασφαλείς από τις παλαιότερες εκδόσεις. Πρακτικά κάθε νέα έκδοση λογισμικού περιλαμβάνει ενημερώσεις κώδικα και αναβαθμίσεις που διορθώνουν προβλήματα ασφαλείας που εντοπίστηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις.

    Επίσης, εάν αναβάλλετε την ενημέρωση του λογισμικού σας, αφήνετε τον εαυτό σας ευάλωτο σε ένα άλλο αναπόφευκτο. Τελικά, η Microsoft θα πάψει να υποστηρίζει τις παλιές εκδόσεις που εκτελείτε.

    lab04.png

    Όταν το goodoffer24.com επιβεβαιώσει την παραγγελία σας, λαμβάνετε το κλειδί ενεργοποίησης λογισμικού στο κέντρο χρηστών κάτω από τον λογαριασμό σας.

    Πώς να αγοράσετε το κλειδί σας και να ενεργοποιήσετε το νέο λογισμικό σας

    Η διαδικασία αγοράς και ενεργοποίησης του goodoffer24 είναι απλή και απλή. Στη σελίδα αγοράς κλειδιού ενεργοποίησης λογισμικού για το προϊόν που θέλετε, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αγόρασε τώρα. Στη συνέχεια, απλώς εγγραφείτε γρήγορα για τον δωρεάν λογαριασμό goodoffer24 (ή συνδεθείτε εάν είστε επαναλαμβανόμενος πελάτης). Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογισμικού σας μέσω email.

    Αφού ακολουθήσετε τον σύνδεσμο και λάβετε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος OEM στη διεύθυνση email που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις των Windows 10. Απλώς κάντε κλικ στο Έναρξη > Ρυθμίσεις > Σύστημα > Σχετικά με το πρόγραμμα > Αλλαγή κλειδιού προϊόντος και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος.

    Αφού ενεργοποιήσετε το κλειδί OEM, θα πρέπει να δείτε το ακόλουθο μήνυμα στη σελίδα Ενεργοποίηση: "Τα Windows ενεργοποιούνται με μια ψηφιακή άδεια συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Microsoft."

    lab05.png

    Η ενεργοποίηση του νέου σας λογισμικού είναι επίσης μια απλή διαδικασία.

    Η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση νέου λογισμικού μέσω της Microsoft είναι επίσης μια απλή διαδικασία. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε ένα πακέτο του Microsoft Office. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

    1.Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Microsoft για το λογισμικό του Office.

    2.Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Microsoft (ή δημιουργήστε ένα προφίλ εάν δεν διαθέτετε ήδη λογαριασμό Microsoft).

    3. Εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος που αγοράσατε στο κατάλληλο πεδίο (από το email goodoffer24 που λάβατε μετά την αγορά σας)

    Διαβάστε τα ψιλά γράμματα σχετικά με την αγορά σας

    Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το goodoffer24 προσφέρει εξαιρετικές προσφορές, σημειώστε ότι αυτές οι άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Τα κλειδιά λογισμικού ισχύουν για μία μεμονωμένη ενεργοποίηση σε έναν μόνο υπολογιστή (εκτός από τις περιπτώσεις όπου σημειώνονται δύο υπολογιστές). Εάν μεταβείτε σε άλλον υπολογιστή σε λιγότερο από ένα χρόνο, πρέπει να αγοράσετε άλλη άδεια χρήσης για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

    Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις μεγάλες εκπτώσεις από τις ήδη χαμηλές τιμές του goodoffer24, αυτοί οι περιορισμοί δεν θα πρέπει να εμποδίσουν την πραγματοποίηση μιας κρίσιμης αναβάθμισης. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση 30%, ψωνίστε στο goodoffer24.com και πληκτρολογήστε τον κωδικό LAB30 στο ταμείο.

     

     

    Sponsored by https://en.mediamz.com/

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.