Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Εκπτώσεις Μαΐου: Windows 10 Lifetime Licenses με μόλις 13,8 € , Office με μόλις 23,84 €!

    Αποκτήστε αυθεντικά κλειδιά για Windows 10, Office με το κουπόνι του goodoffer24.com στις σημερινές προσφορές του καταστήματος. Τα Windows 11 είναι πλέον διαθέσιμα εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί από εμάς φαίνεται πως είχαμε μία πρώτη εμπειρία με το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Microsoft. Παράλληλα, τα Windows 10 είναι φθηνότερα από πριν, επομένως εξακολουθεί να αποτελεί μια καλή επιλογή να αποκτήσετε γνήσια Windows 10 keys και να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, δωρεάν. Εάν διαθέτετε Windows 10 λοιπόν αλλά δεν έχετε λάβει την ειδοποίηση δωρεάν ενημέρωσης, τώρα μπορείτε να το αποκτήσετε απευθείας σε χαμηλή τιμή στο goodoffer24.com

     

    MS Office

     

    Windows&Office pack

     

    Η ενημέρωση του λογισμικού της Microsoft σας προσφέρει επίσης βελτιωμένη ασφάλεια. Και αυτό είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό από το να εκμεταλλευτείτε τις πιο πρόσφατες πρόσθετες δυνατότητες του λογισμικού. Οι νεότερες εκδόσεις λογισμικού, αποδεικνύονται σχεδόν πάντα πιο ασφαλείς από τις παλαιότερες εκδόσεις. Πρακτικά κάθε νέα έκδοση λογισμικού περιλαμβάνει ενημερώσεις κώδικα και αναβαθμίσεις που διορθώνουν προβλήματα ασφαλείας που εντοπίστηκαν σε προηγούμενες εκδόσεις. Επίσης, εάν αναβάλλετε την ενημέρωση του λογισμικού σας, αφήνετε τον εαυτό σας ευάλωτο σε ένα άλλο αναπόφευκτο. Τελικά, η Microsoft θα πάψει να υποστηρίζει τις παλιές εκδόσεις που εκτελείτε.

    Πώς να αγοράσετε το κλειδί σας και να ενεργοποιήσετε το νέο λογισμικό σας

    Η διαδικασία αγοράς και ενεργοποίησης του Goodoffer24.com είναι απλή και απλή. Στη σελίδα αγοράς κλειδιού ενεργοποίησης λογισμικού για το προϊόν που θέλετε, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά τώρα (buy now). Στη συνέχεια, εγγραφείτε γρήγορα για δωρεάν λογαριασμό στο Goodoffer24.com (ή συνδεθείτε εάν είστε ήδη πελάτης). Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα λάβετε τον σύνδεσμο ενεργοποίησης του λογισμικού σας μέσω email.

    goodoffer-1.png

    Αφού ακολουθήσετε τον σύνδεσμο και λάβετε έναν αριθμό-κλειδί προϊόντος OEM στη διεύθυνση email που καταχωρίσατε κατά την εγγραφή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις των Windows 10.

    goodoffer-2.png

    Απλώς κάντε κλικ στο Έναρξη > Ρυθμίσεις > Σύστημα > Σχετικά με το πρόγραμμα > Αλλαγή κλειδιού προϊόντος και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος. Αφού ενεργοποιήσετε το κλειδί OEM, θα πρέπει να δείτε το ακόλουθο μήνυμα στη σελίδα Ενεργοποίηση: "Τα Windows ενεργοποιούνται με μια ψηφιακή άδεια συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Microsoft."

     

    goodoffer-3.png

     

    Η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση νέου λογισμικού μέσω της Microsoft είναι επίσης μια απλή διαδικασία. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε ένα πακέτο του Microsoft Office. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

    1. Μεταβείτε στην επίσημη σελίδα της Microsoft για το λογισμικό του Office.
    2. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας Microsoft (ή δημιουργήστε ένα προφίλ εάν δεν διαθέτετε ήδη λογαριασμό Microsoft).
    3. Εισαγάγετε τον αριθμό-κλειδί προϊόντος που αγοράσατε στο κατάλληλο πεδίο (από το email goodoffer24 που λάβατε μετά την αγορά σας).
    4. Αφού επιλέξετε τη γλώσσα και την περιοχή σας, κάντε κλικ στο Επόμενο για να ολοκληρώσετε την ενεργοποίηση.
    5. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft Office στον υπολογιστή σας.

    Τα «ψιλά» γράμματα

    Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το goodoffer24.com προσφέρει εξαιρετικές προσφορές, σημειώστε ότι αυτές οι άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft δεν μπορούν να μεταβιβαστούν. Τα κλειδιά λογισμικού ισχύουν για μία μεμονωμένη ενεργοποίηση σε έναν μόνο υπολογιστή (εκτός από τις περιπτώσεις όπου σημειώνονται δύο υπολογιστές). Εάν μεταβείτε σε άλλον υπολογιστή σε λιγότερο από ένα χρόνο, πρέπει να αγοράσετε άλλη άδεια χρήσης για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις μεγάλες εκπτώσεις από τις ήδη χαμηλές τιμές του goodoffer24.com, αυτοί οι περιορισμοί δεν θα πρέπει να εμποδίσουν την πραγματοποίηση μιας κρίσιμης αναβάθμισης. Για να επωφεληθείτε από την έκπτωση 30%, ψωνίστε στο goodoffer24.com και εισαγάγετε τον κωδικό LAB30 στο ταμείο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.