Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Από την επόμενη εβδομάδα, θα μπορείτε να αγοράσετε τη δική σας προσαρμοσμένη έκδοση του ChatGPT

      Τι θα θέλατε να κάνει το ChatGPT για εσάς; Εκτός από αυτό, κάτι άλλο;

    Η OpenAI θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν προσαρμοσμένες εκδόσεις της δημοφιλούς τεχνητής νοημοσύνης της ChatGPT από την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το The Information. Η OpenAI ανακοίνωσε ότι θα άνοιγε ένα προσαρμοσμένο κατάστημα GPT τον Νοέμβριο, αλλά το κατάστημα καθυστέρησε ενώ η εταιρεία πέρασε μια κρίση ηγεσίας που είδε τον διευθύνοντα σύμβουλο Sam Altman να απομακρύνεται και γρήγορα να επανέρχεται στο τιμόνι.

     

    Από την έναρξή του στα τέλη του 2022, το ChatGPT έχει γίνει συνώνυμο της τεχνητής νοημοσύνης στο σύνολό της. Τώρα, η OpenAI ελπίζει ότι οι χρήστες της θα πληρώσουν για να φτιάξουν τις δικές τους εκδόσεις και, τελικά, να τις πουλήσουν σε άλλους, όπως η Google επιτρέπει στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν το Android για να φτιάχνουν εφαρμογές που θα πωλούν στο Play Store της έναντι αμοιβής.

     

    Δεν είναι σαφές πόσο θα πωλούνται οι GPTs, αλλά φαινομενικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ποικίλων προϊόντων, όπως ένα chatbot για το εγχειρίδιο υπαλλήλων ή έναν σομελιέ κρασιού τσέπης. Το μόνο που έχει πει το OpenAI είναι ότι για να διαθέσουν ένα GPT για να το αγοράσουν ή να το χρησιμοποιήσουν άλλοι χρήστες, οι κατασκευαστές πρέπει να είναι "επαληθευμένοι".


    Πηγή
    Φωτογραφία: The Messenger; JOEL SAGET/AFP via Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.