Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Adobe εισάγει βοηθό τεχνητής νοημοσύνης στο Acrobat PDF, επαναστατικοποιώντας την αλληλεπίδραση εγγράφων

      Μια beta έκδοση του AI Assistant της Adobe είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε ευκολότερα σε μεγάλα έγγραφα

    Η Adobe πρόκειται να φέρει επανάσταση στην εμπειρία των ψηφιακών εγγράφων με την προσθήκη μιας νέας δυνατότητας δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στο λογισμικό διαχείρισης Acrobat PDF. Το καινοτόμο αυτό εργαλείο, που ανακοινώθηκε ως "AI Assistant in Acrobat", στοχεύει στην απλοποίηση της διαδικασίας πλοήγησης και κατανόησης των πληροφοριών σε μακροσκελή έγγραφα. Περιγράφεται ως "μηχανή συνομιλίας", ο AI Assistant μπορεί να συνοψίζει αρχεία, να απαντά σε ερωτήσεις και να κάνει συστάσεις με βάση το περιεχόμενο, επιτρέποντας στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με τα έγγραφα πιο απρόσκοπτα. Η beta έκδοση του AI Assistant είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες του Acrobat που πληρώνουν.

     

    Ο πρωταρχικός στόχος είναι να βελτιώσει τον χειρισμό εκτεταμένων εγγράφων κειμένου, καθιστώντας εργασίες όπως η έρευνα, η περίληψη και η εξαγωγή περιεχομένου πιο αποτελεσματικές. Φοιτητές, επαγγελματίες και όλοι όσοι ασχολούνται με μεγάλες εκθέσεις μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του AI Assistant. Το chatbot υποστηρίζει όλες τις μορφές εγγράφων που είναι συμβατές με το Acrobat, συμπεριλαμβανομένων των Word και PowerPoint, και τηρεί τα αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας δεδομένων της Adobe για να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα των χρηστών.

     

    Στην αρχική του έκδοση, ο AI Assistant μπορεί να αξιολογεί το περιεχόμενο του εγγράφου, να προτείνει σχετικές ερωτήσεις, να παρέχει απαντήσεις, να δημιουργεί παραπομπές για την επαλήθευση της πηγής και να δημιουργεί συνδέσμους με δυνατότητα κλικ για γρήγορη πλοήγηση μέσα σε μακροσκελή έγγραφα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δώσουν εντολή στο chatbot να ενοποιήσει και να μορφοποιήσει πληροφορίες για διάφορους σκοπούς, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναφορές και παρουσιάσεις.

     

    Η εμπειρία AI Assistant είναι διαθέσιμη για τους πελάτες του Acrobat στα συνδρομητικά πακέτα Standard (12,99 δολάρια το μήνα), Pro (19,99 δολάρια το μήνα) και Teams, με πρόσβαση τόσο σε πλατφόρμες desktop όσο και σε πλατφόρμες web. Η Adobe προσφέρει το AI Assistant χωρίς πρόσθετο κόστος κατά τη διάρκεια της φάσης beta για τους επιλέξιμους συνδρομητές. Ωστόσο, μόλις το εργαλείο εξέλθει από την beta, οι πελάτες των Reader και Acrobat θα έχουν πρόσβαση σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων του AI Assistant μέσω ενός νέου πρόσθετου συνδρομητικού προγράμματος.

     

    Ενώ η Adobe δεν έχει διευκρινίσει τη διάρκεια της φάσης beta, η εταιρεία έχει περιγράψει έναν οδικό χάρτη για μελλοντικές βελτιώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν ενσωματώσεις με το μοντέλο γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης Firefly, τη δυνατότητα εξαγωγής πληροφοριών από πολλαπλά έγγραφα και πηγές ταυτόχρονα, καθώς και λειτουργίες για τη δημιουργία πρώτων προσχεδίων και την επεξεργασία αντιγράφων. Η εισαγωγή του AI Assistant σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης των χρηστών με τα ψηφιακά έγγραφα και υπογραμμίζει τη δέσμευση της Adobe για την εξέλιξη των δυνατοτήτων του λογισμικού της.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Adobe
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.