Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google αποκαλύπτει τη βελτιωμένη λειτουργία αναζήτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gemini για το Gmail

      Το Gmail θα μπορεί σύντομα να συνοψίζει τα πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας επαφής σας

    Το Gemini AI της Google, γνωστό για τη διεπαφή που μοιάζει με chatbot, πρόκειται να φέρει επανάσταση στη διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την τελευταία ενσωμάτωσή του στο Gmail. Σύντομα, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητες επεξεργασίας δεδομένων του Gemini για να αναζητούν σε ολόκληρο το ιστορικό των email τους και να λαμβάνουν συνοπτικά αποτελέσματα που εμφανίζονται σε μια πλαϊνή μπάρα.

     

    Αυτή η νέα λειτουργικότητα αντιμετωπίζει τον πόνο των παραδοσιακών μεθόδων αναζήτησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου οι χρήστες πρέπει συχνά να κοσκινίζουν πολλά θέματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να βρουν τις πληροφορίες που ψάχνουν. Με τη λειτουργία περίληψης του Gemini που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο σαρώνοντας γρήγορα τα βασικά σημεία χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν κάθε μεμονωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

     

    Σε μια πρόσφατη επίδειξη διάρκειας ενός λεπτού, η Google παρουσίασε την ενσωμάτωση με ένα εμφανές κουμπί Gemini στην εφαρμογή ιστού του Gmail. Οι χρήστες μπορούν απλά να ζητήσουν μια περίληψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από συγκεκριμένες επαφές ή για συγκεκριμένα θέματα, λαμβάνοντας μια συνοπτική λίστα με τις σχετικές πληροφορίες μαζί με άμεσους συνδέσμους στα μηνύματα προέλευσης για περαιτέρω περιεχόμενο.

     

    Επιπλέον, το Gemini Pro στο Workspace Labs εισάγει προηγμένες δυνατότητες, όπως η σύνοψη πολλαπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως για παράδειγμα εργασίες όπως η σύγκριση προσφορών για επισκευές στέγης. Η Google σκοπεύει να αναπτύξει αυτή τη λειτουργία αργότερα αυτόν τον μήνα, υποσχόμενη αυξημένη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα για τους χρήστες του Gmail.


    Πηγή
    Φωτογραφία: google
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.