Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google αρχίζει να ανοίγει την πρόσβαση στις νέες δυνατότητες δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στην Αναζήτηση

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι αρχίζει να ανοίγει την πρόσβαση σε νέες δυνατότητες generative τεχνητής νοημοσύνης στις υπηρεσίες αναζήτησης, αφού τις είχε προαναγγείλει στην εκδήλωση I/O πριν από δύο εβδομάδες. Η Google, ανοίγει την πρόσβαση στα Search Labs, ένα νέο πρόγραμμα που επιτρέπει την εγγραφή για πειραματισμό, συμπεριλαμβανομένου του Search Generative Experience, και να δοκιμαστούν πριν από την κανονική κυκλοφορία.

     

    Εάν εγγραφείτε στο Search Labs, θα ειδοποιηθείτε μέσω email όταν θα μπορείτε να αρχίσετε να δοκιμάζετε τα νέα χαρακτηριστικά generative AI στο Search. Αν δεν έχετε εγγραφεί και θα θέλατε να το κάνετε, μπορείτε να το κάνετε πατώντας το εικονίδιο Labs στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google (Android και iOS) ή στο Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές. Μόλις εγκριθεί η συμμετοχή σας στο πείραμα, η νέα εμπειρία αναζήτησης με τη βοήθεια της generative ΤΝ θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ένα θέμα γρηγορότερα και να διεκπεραιώσετε τα πράγματα πιο εύκολα, σύμφωνα με τη Google.

     

    Με αυτή τη νέα ενημέρωση, η Google αναφέρει ότι οι χρήστες μπορούν εύκολα να ενημερωθούν για ένα νέο ή περίπλοκο θέμα. Ας πούμε ότι ψάχνετε να βρείτε πληροφορίες για ένα θέμα που κανονικά θα έπρεπε να αναλύσετε σε ξεχωριστά ερωτήματα. Η αναζήτηση θα παρέχει τώρα μια συνεδρία με τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να μπορείτε να λάβετε βοήθεια για να κατανοήσετε ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν πληκτρολογείτε ένα ερώτημα, όπως "εκμάθηση ukulele έναντι κιθάρας". Η εμπειρία δημιουργίας αναζήτησης μπορεί επίσης να αποκαλύψει γρήγορες συμβουλές για συγκεκριμένες ερωτήσεις. Για παράδειγμα, αν αναζητήσετε πράγματα όπως "Πώς να βγάλω έναν παλιό λεκέ από καφέ από ένα μάλλινο πουλόβερ" ή "Πώς μπορώ να ανανεώσω γρήγορα το διαβατήριό μου", θα μπορείτε εύκολα να βρείτε υποδείξεις για τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε ή να δείτε μια σειρά από διαθέσιμες επιλογές και να κάνετε το επόμενο βήμα με τη βοήθεια του διαδικτύου.

     

    Επιπλέον, η νέα εμπειρία αναζήτησης διαθέτει και ενσωμάτωση για διαδικτυακές αγορές. Η Google σημειώνει ότι μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για πράγματα όπως "αλλαγή πλακιδίων κουζίνας" για να μάθετε για σημαντικούς παράγοντες, όπως αν είναι εύκολο να αφαιρεθεί, και να λάβετε μια λίστα επιλογών, συμπεριλαμβανομένης της τιμής, των αξιολογήσεων των πελατών και των συνδέσμων για αγορά. Αν θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή "να κάνετε μια ερώτηση παρακολούθησης" ή να επιλέξετε ένα προτεινόμενο επόμενο βήμα, το οποίο θα σας μεταφέρει σε λειτουργία συνομιλίας, όπου μπορείτε να ρωτήσετε τη Google περισσότερα για το θέμα που εξερευνάτε. Τα συμφραζόμενα θα μεταφέρονται από ερώτηση σε ερώτηση.

     

    "Αυτό το πείραμα είναι το πρώτο μας βήμα για την προσθήκη γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης στην Αναζήτηση, και θα κάνουμε πολλές ενημερώσεις και βελτιώσεις με την πάροδο του χρόνου", έγραψε η Google σε μια ανάρτηση στο blog. "Καθώς συνεχίζουμε να επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο φυσικό και διαισθητικό το να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, σας περιμένουμε με ενθουσιασμό να δοκιμάσετε αυτές τις νέες δυνατότητες και να μοιραστείτε τα σχόλιά σας στην πορεία".


    Πηγή
    Φωτογραφία: Google
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.