Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Open AI παρουσιάζει την επόμενη έκδοση του εργαλείου δημιουργίας εικόνων της

      Νέες δυνατότητες με προσοχή στα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών

    Η OpenAI προσφέρει μια πρώιμη ματιά στο DALL-E 3, την επόμενη έκδοση του εργαλείου δημιουργίας εικόνων, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσεει τον ανταγωνισμό από εργαλεία ανοικτού κώδικα όπως το Stable Diffusion και μια σειρά από μικρές και μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας. Η ενημερωμένη αυτή έκδοση, επιτρέπει την κλήση και τον έλεγχο του DALL-E 3 μέσω του ChatGPT και στοχεύει στην παραγωγή εικόνων υψηλότερης ποιότητας που αντικατοπτρίζουν πιο πιστά τα ερωτήματα.
    Η OpenAI λέει ότι το DALL-E 3 είναι σημαντικά καλύτερο στην κατανόηση της πρόθεσης των προτροπών, ιδιαίτερα των πιο σύνθετων, σε σύγκριση με το DALL-E 2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2022. Το DALL-E 3 τα καταφέρνει επίσης καλύτερα - αλλά όχι τέλεια - σε τομείς που έχουν δυσκολέψει τις γεννήτριες εικόνων. Η ενσωμάτωση του ChatGPT θα επιτρέψει στους ανθρώπους να βελτιώσουν το αίτημά τους μέσω συνομιλιών με το chatbot και να λάβουν το αποτέλεσμα απευθείας μέσα από την εφαρμογή συνομιλίας. Η OpenAI σχεδιάζει να διαθέσει το DALL-E 3 σε πελάτες ChatGPT+ και επιχειρήσεις τον Οκτώβριο. Το DALL-E 3 θα είναι επίσης διαθέσιμο κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο στα δημόσια εργαστήριά του και για πελάτες API.
    Η OpenAI λέει ότι έχει επίσης λάβει νέα μέτρα για τη βελτίωση της ασφάλειας και τη μείωση της αλγοριθμικής προκατάληψης εντός του DALL-E. Η εταιρεία προβαίνει επίσης σε δύο ενέργειες που φαίνεται να αποσκοπούν στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις επικρίσεις που ασκούν οι καλλιτέχνες σχετικά με τις γεννήτριες εικόνων.

    Το DALL-E 3 έχει σχεδιαστεί για να απορρίπτει τα αιτήματα που ζητούν μια εικόνα στο στυλ κάποιου καλλιτέχνη. Επίσης, οι καλλιτέχνες μπορούν επίσης να μην επιθυμούν να χρησιμοποιηθούν ορισμένες ή όλες οι εικόνες τους για την εκπαίδευση μελλοντικών γεννητριών εικόνων OpenAI.


    Πηγή
    Φωτογραφία: OpenAI
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.