Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Στο Samsung AI Forum 2023, η Samsung παρουσίασε το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης

      Για το 2023, κεντρικό θέμα του συνεδρίου ήταν «Η τεχνητή νοημοσύνη μεγάλης κλίμακας για ένα καλύτερο αύριο»

    Στο Συνεδριακό Κέντρο Suwon στο Gyeonggi-do της Κορέας, η Samsung Electronics παρουσίασε τα επιτεύγματα της στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και της μηχανικής υπολογιστών (CE) κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Samsung AI Forum 2023. Το κεντρικό θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν "Η τεχνητή νοημοσύνη μεγάλης κλίμακας για ένα καλύτερο αύριο".

     

    Περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ακαδημαϊκών, ειδικών του κλάδου και φοιτητών, παρακολούθησαν παρουσιάσεις και συζητήσεις σχετικά με δύο κύρια θέματα: "Μοντέλα μεγάλων γλωσσών και μετασχηματισμός της τεχνητής νοημοσύνης για τη βιομηχανία" και "Υπολογισμός μεγάλης κλίμακας για μεγάλα γλωσσικά μοντέλα και προσομοίωση".

     

    Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι ειδικοί παρουσίασαν προοδευτικές εξελίξεις, μεταξύ των οποίων και ο ασφαλής αλγόριθμος μηχανικής εκμάθησης του Yoshua Bengio που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις στον τομέα των γλωσσικών μοντέλων.

     

    Σημαντικές ανακοινώσεις έγιναν και για το μέλλον, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tenstorrent, Jim Keller, να παρουσιάζει την αρχιτεκτονική RISC-V, αναφέροντας τις δυνατότητές της για καινοτομία στον σχεδιασμό υλικού.

     

    Ενώ η Samsung βραβεύει την αριστεία, πέντε ερευνητές τιμήθηκαν με το βραβείο Samsung AI Researcher of the Year Award, ενώ δεκαέξι ομάδες αναδείχθηκαν νικητές του Samsung AI/CE Challenge.

     

    Συνολικά, το Samsung AI Forum 2023 παρουσίασε μια ολοκληρωμένη εικόνα των καινοτομιών στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης και της μηχανικής υπολογιστών, ενισχύοντας τον ρόλο της Samsung στη διαμόρφωση ενός φωτεινού μέλλοντος μέσω των τεχνολογιών AI και ημιαγωγών.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.