Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το ChatGPT μπορεί τώρα να περιηγηθεί στο διαδίκτυο όπως το Google Bard

      Δεν χρειάζεται πλέον να αλληλεπιδράτε με απαντήσεις που περιορίζονται σε δεδομένα πριν από τον Σεπτέμβριο του 2021.

    Το ChatGPT μπορεί πλέον να περιηγηθεί στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο για να προσφέρει πιο ακριβή και ενημερωμένα αποτελέσματα για τις ερωτήσεις. Οι δεξιότητες περιήγησης στο διαδίκτυο της γεννησιακής τεχνητής νοημοσύνης προέρχονται από το Microsoft Bing. Ακριβώς όπως το Google Bard, το ChatGPT μπορεί τώρα να αναζητήσει πληροφορίες στο διαδίκτυο, καθιστώντας τις απαντήσεις του πιο ενημερωμένες και επίκαιρες.

     

    Μέχρι τώρα, οι απαντήσεις της ΤΝ περιορίζονταν από τη βάση γνώσεών της, η οποία περιελάμβανε δεδομένα μόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021. Με τη δυνατότητα πρόσβασης σε ολόκληρο τον ιστό, το ChatGPT θα είναι σε θέση να βοηθήσει καλύτερα τους χρήστες σε εργασίες όπως η αγορά αυτοκινήτου, ο προγραμματισμός διακοπών, η τεχνική έρευνα και άλλα.

     

    Η OpenAI αναφέρει ότι η περιήγηση είναι τώρα διαθέσιμη στους χρήστες ChatGPT Plus και Enterprise και σύντομα θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες. Για να την ενεργοποιήσουν, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν την Αναζήτηση με το Bing στον επιλογέα κάτω από το GPT-4. Το ChatGPT θα ειδοποιεί τους χρήστες όταν χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και θα παρέχει επίσης συνδέσμους παραπομπών μαζί με τις απαντήσεις του.

     

    Επιπλέον, η OpenAI δήλωσε επίσης ότι η τελευταία λειτουργία περιήγησης θα επιτρέψει στους ιστότοπους να ελέγχουν τον τρόπο με τον οποίο το ChatGPT μπορεί να αλληλεπιδράσει μαζί τους. Όταν οι χρήστες του ChatGPT Plus είχαν προηγουμένως πρόσβαση στο διαδίκτυο, ορισμένοι από αυτούς εκμεταλλεύτηκαν τη λειτουργία για να περάσουν τα paywalls των ιστότοπων. Εξαιτίας αυτού, η πρόσβαση στο διαδίκτυο της ChatGPT ανακλήθηκε τον Ιούλιο. Φαίνεται ότι η OpenAI κατάφερε να διορθώσει το πρόβλημα με αυτή την τελευταία ενημέρωση.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Calvin Wankhede / Android Authority
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.