Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Binance αποχωρεί από τη συμφωνία για την απόκτηση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων FTX

      Εκπρόσωπος του ανταλλακτηρίου είπε ότι τα ζητήματα του FTX "είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας"

    Η Binance απέσυρε την επιστολή για να αγοράσει το ανταγωνιστικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX, σύμφωνα με εκπρόσωπο της πρώτης.
    «Ως αποτέλεσμα της εταιρικής δέουσας επιμέλειας, καθώς και των τελευταίων ειδήσεων σχετικά με κακοδιαχείριση κεφαλαίων πελατών και υποτιθέμενων ερευνών των αμερικανικών πρακτορείων, αποφασίσαμε ότι δεν θα επιδιώξουμε την πιθανή εξαγορά του FTX.com», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας στο CoinDesk.
    "Στην αρχή, ελπίδα μας ήταν να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες της FTX για την παροχή ρευστότητας, αλλά τα ζητήματα είναι πέρα από τον έλεγχό μας ή την ικανότητά μας να βοηθήσουμε. Κάθε φορά που ένας σημαντικός παίκτης σε έναν κλάδο αποτυγχάνει, οι καταναλωτές θα υποφέρουν. Έχουμε δει τα τελευταία αρκετά χρόνια που το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων γίνεται πιο ανθεκτικό και πιστεύουμε με τον καιρό ότι οι ακραίες τιμές που κάνουν κατάχρηση κεφαλαίων χρηστών θα εξαλειφθούν από την ελεύθερη αγορά.
    «Καθώς αναπτύσσονται τα ρυθμιστικά πλαίσια και καθώς η βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται προς μεγαλύτερη αποκέντρωση, το οικοσύστημα θα δυναμώνει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Binance.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.