Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google παρουσιάζει το Google Cloud Blockchain Node Engine για το Ethereum

    Η Google ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ενός κόμβου (node) βασισμένο σε cloud για έργα Ethereum. Το Google Cloud Blockchain Node Engine της θα είναι μια «πλήρης διαχείριση υπηρεσία φιλοξενίας κόμβων που μπορεί να ελαχιστοποιήσει την ανάγκη για παρακολούθηση των κόμβων», που σημαίνει ότι η Google θα είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση της δραστηριότητας των κόμβων και την επανεκκίνηση τους κατά τη διάρκεια διακοπών.
    Ένας κόμβος είναι ένας τύπος υπολογιστή που εκτελεί το λογισμικό ενός blockchain για την επικύρωση και αποθήκευση του ιστορικού των συναλλαγών στο δίκτυο ενός blockchain. Κατά την κυκλοφορία, η Google θα υποστηρίζει μόνο κόμβους Ethereum.

    Η ανακοίνωση της Google υποδηλώνει την αυξανόμενη προσοχή που δίνουν οι τεχνολογικοί γίγαντες στα έργα blockchain, κρυπτογράφησης και Web3. «Το Blockchain αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αποθηκεύει και μετακινεί τις πληροφορίες του», αναφέρει η Google στην ανακοίνωσή της.
    Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Google ξεκίνησε συνεργασία με το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Coinbase για την παροχή πληρωμών κρυπτογράφησης για τις υπηρεσίες cloud της και τον Σεπτέμβριο, το Google Cloud και η BNB Chain ανακοίνωσαν μια συνεργασία για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη νεοσύστατων επιχειρήσεων Web3 σε πρώιμο στάδιο.
    Επιπλέον, η Google ανακοίνωσε τον Ιανουάριο ότι δημιουργούσε μια Ομάδα Ψηφιακών Στοιχείων για το Google Cloud, δείχνοντας τη δέσμευσή της στη δημιουργία έργων Web3.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Raymond Boyd/Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.