Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η LG φέρνει τα NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις της

    Μόλις μήνες αφότου η Samsung ανακοίνωσε ότι φέρνει μη ανταλλάξιμα tokens (NFT) στις τηλεοράσεις της, τώρα η LG κάνει το ίδιο. Η νέα αγορά NFT της εταιρείας, που ονομάζεται LG Art Lab, σας επιτρέπει να «αγοράζετε, να πουλάτε και να απολαμβάνετε ψηφιακά έργα τέχνης υψηλής ποιότητας» από την τηλεόρασή σας.

    Προς το παρόν, μόνο οι χρήστες στις ΗΠΑ που έχουν τηλεόραση LG με webOS 5.0 ή νεότερο, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη από την αρχική οθόνη της τηλεόρασης. Μέσω της πύλης, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε ψηφιακά έργα που διατίθενται σταδιακά. Η πρώτη από αυτές τις φουρνιές πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ένα σετ NFT με μεταλλική εμφάνιση από τον γλύπτη Barry X Ball.

    Ακόμα η εφαρμογή είναι αρκετά άδεια και δεν υπάρχουν NFT που να μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε αυτήν τη στιγμή. Όταν αρχίσει η σταδιακή διάθεση των NFT, η LG λέει ότι μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην οθόνη και, στη συνέχεια, να ανοίξετε την εφαρμογή Wallypto στο τηλέφωνό σας για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Πριν το κάνετε αυτό, θα χρειαστεί να αγοράσετε USD Coin (USDC), ένα stablecoin που υποτίθεται ότι είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ (και κατάφερε να διατηρήσει αυτό το δέσιμο όταν άλλα stablecoin κατέρρευσαν).

    Η πλατφόρμα NFT της LG βασίζεται στο Hedera, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως το «πιο χρησιμοποιούμενο, βιώσιμο, επιχειρηματικό δημόσιο ledger για την αποκεντρωμένη οικονομία». Σε αντίθεση με τα δίκτυα Ethereum ή Solana που υποστηρίζουν πολλές δημοφιλείς αγορές NFT, το δίκτυο Hedera δεν λειτουργεί στο blockchain — χρησιμοποιεί μια εναλλακτική αλυσίδα block, που ονομάζεται hashgraph. Η LG είναι μόνο μία από τις πολλές εταιρείες που λειτουργούν ως διοικητικό μέλος του δικτύου Hedera, με τους υποστηρικτές του συστήματος να ισχυρίζονται ότι είναι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό από τις συναλλαγές στο blockchain.

    Η LG λέει ότι θα συνεχίσει να προσθέτει NFT από καλλιτέχνες σε «μηνιαία βάση» και ότι θα μπορείτε να βλέπετε τυχόν NFT που αγοράζετε από την εφαρμογή LG Art Lab. Ακριβώς όπως κάνει η Samsung με τα NFT στις τηλεοράσεις της, φαίνεται ότι η LG ελπίζει ότι οι χρήστες θα εμφανίζουν τα NFT στην τηλεόρασή τους όταν δεν τη χρησιμοποιούν.


    Φωτογραφία: LG
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.