Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Crypto hedge fund Three Arrows δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των δανειστών του

    Η Three Arrows Capital απέτυχε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δανειστών να συγκεντρώσει επιπλέον κεφάλαια, αφού οι επενδύσεις της σε ψηφιακό νόμισμα δεν πήγαν καλά, οδηγώντας το εξέχον hedge fund κρυπτονομισμάτων σε κρίση που εντάσσεται στην ευρύτερη πιστωτική κρίση που πλήττει τον κλάδο.

    Η αποτυχία του ομίλου να ανταποκριθεί σε margin calls το περασμένο Σαββατοκύριακο κάνει την Three Arrows το τελευταίο θύμα στο πλαίσιο μιας γενικής πτώσης στις τιμές πολλών κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin και το ethereum. Η Three Arrows με έδρα τη Σιγκαπούρη είναι από τους μεγαλύτερους και πιο ενεργούς παίκτες στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων με επενδύσεις σε πλατφόρμες δανεισμού και συναλλαγών.

    Οι δανειστές έχουν μειώσει απότομα το ύψος της πίστωσης που προσφέρεται μετά τις διακυμάνσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο μήνα. Η Celsius και η Babel Financial, ένα ζευγάρι εταιρειών δανεισμού κρυπτονομισμάτων, μπλόκαραν τις αναλήψεις την περασμένη εβδομάδα, ενώ ένα ζεύγος σημαντικών μάρκες κατέρρευσε τον Μάιο.

    Ο δανειστής κρυπτονομισμάτων BlockFi και Genesis, δύο από τους μεγαλύτερους ομίλους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων, με έδρα τις ΗΠΑ, ήταν μεταξύ των ομάδων που ρευστοποίησαν τουλάχιστον ορισμένες από τις θέσεις της Three Arrows, πράγμα που σημαίνει ότι μείωσαν την έκθεσή τους παίρνοντας εξασφαλίσεις που είχε δώσει το ταμείο για να υποστηρίξει τον δανεισμό του. 


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.