Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Facebook παγώνει το έργο Novi Digital Wallet

    Η Meta έχει παγώσει την ανάπτυξη του έργου της για το ψηφιακό πορτοφόλι Novi, ανέφερε το Ισραηλινό μέσο ενημέρωσης Globes αυτήν την εβδομάδα, επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν το θέμα.
    Το project είχε αρχικά προγραμματιστεί για να δημιουργήσει κρυπτονόμισμα του Facebook, μια δραστηριότητα που έχει πλέον σταματήσει. Μετά από αυτό, θα διαλυθούν πολλές ομάδες στις ΗΠΑ και το κέντρο ανάπτυξης της εταιρείας στο Ισραήλ, ενώ αναζητούνται νέα καθήκοντα για το τμήμα τεχνολογίας διαχείρισης κινδύνου, που δημιουργήθηκε για την παροχή υπηρεσιών για το ψηφιακό πορτοφόλι που θα δημιουργούνταν. Αυτό το τελευταίο βήμα έρχεται καθώς η Meta ξεκίνησε το 2022 καθαρίζοντας διάφορα projects. Ενώ αναστέλλει το έργο του ψηφιακού πορτοφολιού Novi, η Meta εξετάζει τη δυνατότητα μεταφοράς περισσότερων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο Facebook Pay -- μια άλλη υποδομή πορτοφολιού που έχει ήδη ανοίξει η εταιρεία -- αφήνοντας έτσι τη Novi ως πλατφόρμα συναλλαγών NFT για τη δημιουργία αξεσουάρ ψηφιακής τέχνης ή αξεσουάρ για animated games. Λόγω του γεγονότος ότι οι δραστηριότητες της Novi βαρύνουν την υποδομή του Facebook Pay, η οποία χρησιμοποιείται ήδη σε πλατφόρμες όπως το Facebook Stores και το Facebook Marketplace, η εταιρεία ερευνά το ερώτημα εάν υπάρχει νόημα να συνεχιστεί η ανάπτυξη της Novi.

    Παρά το πάγωμα των περισσότερων από τις δραστηριότητες οικονομικής ανάπτυξης της Novi, το πιλοτικό πρόγραμμα του έργου στις ΗΠΑ και τη Γουατεμάλα, που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, θα συνεχιστεί.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.