Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Instagram μεταβαίνει στα NFT με τη λειτουργία δημιουργίας και πώλησης αυτών

    Το Instagram θα επιτρέψει σύντομα σε καλλιτέχνες να δημιουργούν και να πουλούν τα δικά τους NFT τόσο απευθείας στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όσο και εκτός αυτής. 
    Η δυνατότητα της IG θα κυκλοφορήσει σε μια μικρή ομάδα επιλεγμένων δημιουργών στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει. Οι πρώτοι δημιουργοί που επιλέχθηκαν να δοκιμάσουν το χαρακτηριστικό είναι ο φωτογράφος Isaac “Drift” Wright, γνωστός ως DrifterShoots, και η καλλιτέχνης Amber Vittoria. Η Meta δεν θα χρεώσει τέλη για τη δημοσίευση ή την κοινή χρήση ενός NFT στο IG, ωστόσο, εξακολουθούν να ισχύουν χρεώσεις για το app store. Ξεχωριστά, θα υπάρχει μια "επαγγελματική λειτουργία" για τα προφίλ στο Facebook, ώστε οι δημιουργοί να δημιουργήσουν μια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχωριστή από την προσωπική τους. 

    Η δημιουργία NFTs στο IG θα ξεκινήσει στο Polygon, ένα όφελος για το blockchain layer-2 (ένα ξεχωριστό blockchain χτισμένο πάνω από το Ethereum) δεδομένης της πιθανής ενσωμάτωσης των δισεκατομμυρίων ενεργών χρηστών του IG. Η τιμή του διακριτικού MATIC της Polygon εκτινάχθηκε 17% από το απόγευμα της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης, ενισχυμένη από τα νέα της συνεργασίας με το IG αλλά και επειδή η JPMorgan πραγματοποίησε την πρώτη της ζωντανή συναλλαγή DeFi χρησιμοποιώντας αυτό το blockchain. Η πλατφόρμα προσθέτει υποστήριξη για το Solana blockchain και το πορτοφόλι Phantom με την πιο πρόσφατη ενημέρωση δυνατοτήτων, προσθέτοντάς τα στη λίστα με τα ήδη υποστηριζόμενα πορτοφόλια όπως το MetaMask, το Coinbase Wallet, το Dapper Wallet, το Rainbow και το Trust Wallet. Οι μπλοκ αλυσίδες Ethereum και Flow υποστηρίζονται ήδη. Οι πληροφορίες για επιλεγμένες συλλογές με OpenSea metadata, όπως το όνομα και η περιγραφή της συλλογής, θα εμφανίζονται στο IG.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.