Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Telegram σκέφτεται να δημοπρατήσει usernames μέσω blockchain πλατφόρμας

    Θα πληρώνατε για ένα όνομα χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Το Telegram ελπίζει ναι. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει μια πλατφόρμα δημοπρασίας ονομάτων χρήστη, στο blockchain The Open Network (TON).

    Ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, αποκάλυψε το έργο τον Αύγουστο, επικαλούμενος έμπνευση από την επιτυχία μιας πρόσφατης δημοπρασίας του TON για τα ονόματα του πορτοφολιού τους. Μερικά, συμπεριλαμβανομένου του "casino.ton", πουλήθηκαν για πάνω από 200.000 $.

    "Εάν η TON κατάφερε να επιτύχει αυτά τα αποτελέσματα, φανταστείτε πόσο επιτυχημένο θα μπορούσε να είναι το Telegram με τους 700 εκατομμύρια χρήστες του αν βάζαμε σε δημοπρασία δεσμευμένα ονόματα χρηστών @, συνδέσμους ομάδων και καναλιών", είπε. Αλλά ο Durov δεν σταματά εκεί. «Άλλα στοιχεία του οικοσυστήματος του Telegram, συμπεριλαμβανομένων καναλιών, αυτοκόλλητων ή emoji, θα μπορούσαν αργότερα να γίνουν μέρος αυτής της αγοράς», πρόσθεσε. Η πληρωμή για ονόματα χρήστη δεν είναι κάτι νέο. Πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι έχουν πληρώσει για ονόματα χρήστη στο Ethereum μέσω της Υπηρεσίας Ονομάτων Ethereum (ENS-Ethereum Name Service), σύμφωνα με το market tracker της Non Fungible. Δεν είναι απλώς ένα φαινόμενο web3. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αποκτήσετε το επιθυμητό όνομα χρήστη σε πλατφόρμες όπως το Twitter και το Instagram και μερικοί άνθρωποι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να το αποκτήσουν.


    Πηγή
    Φωτογραφία: The Block
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.