Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Terra Blockchain θα διασπαστεί, θα εγκαταλείψει το υπό κατάρρευση Stablecoin UST

    Εγκρίθηκε μια πρόταση του ιδρυτή του προβληματικού οικοσυστήματος Terra για τη διάσωση του project, αποτρέποντας την πλήρη κατάρρευση ενός από τα πιο δημοφιλή πειράματα στην αποκεντρωμένη οικονομία.
    Σύμφωνα με την πρόσφατα εγκεκριμένη δομή, το αρχικό blockchain θα είναι γνωστό ως Terra Classic, ενώ το εγγενές του διακριτικό Luna, το οποίο έπεσε κοντά στο μηδέν αυτόν τον μήνα, θα μετονομαστεί σε Luna Classic με το χαρακτηριστικό LUNC. Το νέο blockchain Terra θα αρχίσει να τρέχει ένα νόμισμα με το υπάρχον όνομα και το σύμβολο Luna και δεν θα περιλαμβάνει το σταθερό coin TerraUSD.

    Τα νέα για το Terra, το οποίο νωρίτερα αυτό το μήνα είχε την κατάρρευση του αλγοριθμικού stablecoin που είχε διαφημίστει πάρα πολύ από τον δημιουργό του, σηματοδότησε μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων. Ενώ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Τετάρτης αντιπροσωπεύει μια κάπως νίκη για τον Kwon και τους υποστηρικτές του, εξακολουθούν να υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με το εάν το Terra μπορεί τελικά να αναβιώσει.

    Η παραπάνω διαδικασία σημαίνει ότι η Terraform Labs εγκαταλείπει ουσιαστικά το stablecoin TerraUSD, ή UST, το οποίο από εδώ και στο εξής θα διαπραγματεύεται μόνο στο blockchain Terra Classic. Σχεδιασμένο για να διατηρεί αναλογία 1 προς 1 με το δολάριο, διαπραγματεύτηκε σήμερα περίπου στα 10 σεντς.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.