Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και η τιμή του PlayStation VR2

    Το PlayStation VR2 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου 2023, στη τιμή των $ 549,99 και οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το IGN. Όπως αποκαλύφθηκε από το PlayStation.Blog, το PlayStation VR2 θα περιλαμβάνει τα ακουστικά PS VR2, τα χειριστήρια PS VR2 Sense και στερεοφωνικά ακουστικά. Θα υπάρχει επίσης ένα πακέτο PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain που θα πωλείται στα 599,99 $ και θα περιλαμβάνει τα πάντα από την τυπική έκδοση καθώς και έναν κωδικό κουπονιού PlayStation Store για το Horizon Call of the Mountain. Επίσης, στις 22 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει ο σταθμός φόρτισης του ελεγκτή PlayStation VR2 Sense, ο οποίος επιτρέπει στους παίκτες να φορτίζουν τα χειριστήρια τους «μέσω ενός απλού σχεδιασμού κλικ-in, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν σε κονσόλα PS5 – ελευθερώνοντας τις θύρες USB της κονσόλας».

    Η Sony αποκάλυψε επίσης 11 νέους τίτλους για το PS VR2 το 2023 και περιλαμβάνουν The Dark Pictures: Switchback VR, Crossfire: Sierra Squad, The Light Brigade, Cities VR - Enhanced Edition, Cosmonious High, Hello Neighbor: Search and Rescue, Jurassic World Aftermath Collection, Pistol Whip VR, Zenith: The Last City, After the Fall και Tentacular. Αν και δεν έχουμε ακόμη πλήρη εικόνα από τα όλα τα παιχνίδια που θα υποστηρίζονται, η Sony επιβεβαίωσε ότι "περιμένει περισσότερους από 20 τίτλους" στις 22 Φεβρουαρίου, την ημέρα διάθεσής του.


    Πηγή
    Φωτογραφία: YouTube
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.