Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Δεν θα υπάρξουν NFT στο Minecraft, σύμφωνα με την Mojang

    Η Mojang τράβηξε κόκκινη γραμμή σχετικά με την εισαγωγή NFT στο Minecraft, λέγοντας σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σήμερα ότι η ενσωμάτωση του NFT στο παιχνίδι "γενικά δεν είναι κάτι που θα υποστηρίξουμε ή θα επιτρέψουμε".
    Η ανακοίνωση ξεκινά με μια γρήγορη ανασκόπηση του τι είναι τα NFT, συμπεριλαμβανομένης μιας σημείωσης σχετικά με την ακραία μεταβλητότητά τους, προτού διαμορφωθούν οι τρέχουσες πολιτικές στους διακομιστές Minecraft. Ο γενικός στόχος αυτών των πολιτικών, είπε ο Mojang, είναι «να διασφαλιστεί ότι το Minecraft παραμένει μια κοινότητα όπου όλοι έχουν πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο». Τα NFT, από την άλλη πλευρά, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να «δημιουργούν μοντέλα σπανιότητας και αποκλεισμού», κάτι που προφανώς έρχεται σε αντίθεση με την αρχή της ισότιμης πρόσβασης. Γι' αυτό το λόγο, αποκλείεται η χρήση τους.

    «Για να διασφαλιστεί ότι οι παίκτες του Minecraft έχουν μια ασφαλή και χωρίς αποκλεισμούς εμπειρία, δεν επιτρέπεται η ενσωμάτωση τεχνολογιών blockchain στις εφαρμογές πελατών και διακομιστή μας, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού Minecraft, όπως κόσμοι, skins, στοιχεία προσώπων ή άλλα mods. με την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία ενός σπάνιου ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου», έγραψε ο Mojang.

    Η ανακοίνωση προφανώς προήρθε από το γεγονός ότι πολλά NFT και διακομιστές play-to-earn που σχετίζονται με το Minecraft είναι ήδη διαθέσιμοι, εκμεταλλευόμενοι το κενό στην επίσημη πολιτική και διαιρώντας την κοινότητα σε "έχοντες και μη", είπε ο Mojang. .


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.