Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Activision φέρεται να έφτιαχνε το δικό της Play Store και η Google την πλήρωσε

    Η Google φέρεται να έχει ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να εμποδίσει άλλες εταιρείες να ανοίξουν ανταγωνιστικά καταστήματα εφαρμογών.

    Σύμφωνα με ένα αντίγραφο μιας αγωγής που κατέθεσε για πρώτη φορά η Epic Games κατά της Google το 2020, που δεν έχει διασκευαστεί πρόσφατα, η εταιρεία πλήρωσε στην Activision Blizzard περίπου 360 εκατομμύρια δολάρια σε τρία χρόνια, ανέφερε το Reuters.

    Η Google συμφώνησε επίσης να πληρώσει στο στούντιο του League of Legends, Riot Games, της Tencent περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα ενός έτους.

    Η μήνυση, η οποία κατηγορεί την Google για αντιανταγωνιστικούς περιορισμούς στις αγορές κινητών συσκευών, κατονομάζει επίσης τη Nintendo και την Ubisoft σε μια λίστα 24 εταιρειών που φέρεται να έχουν αποζημιωθεί σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον ανταγωνισμό στο Play Store της.

    Οι συμφωνίες με προγραμματιστές φέρεται να περιλάμβαναν πληρωμές για ανάρτηση στο YouTube και πιστώσεις προς διαφημίσεις Google και υπηρεσίες cloud.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.