Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Konami φαίνεται να προσλαμβάνει άτομα για ένα μη ανακοινωμένο Silent Hill

    Σύμφωνα με το The Gamer, η Konami φαίνεται να προσλαμβάνει προσωπικό για ένα μη ανακοινωθέν παιχνίδι Silent Hill, υπονοώντας ότι η εταιρεία έχει ακόμη περισσότερα σχέδια για τη σειρά πέρα από παιχνίδια που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, όπως το Silent Hill f και το ριμέικ του Silent Hill 2.

    Τον περασμένο μήνα, η Konami αποκάλυψε το μέλλον της σειράς Silent Hill μετά από σχεδόν μια δεκαετία χωρίς νέα είσοδο. Οι ανακοινώσεις κυμαίνονταν από μικρότερα παιχνίδια όπως το Silent Hill: Ascension και το Townfall, ένα ριμέικ του πιο αγαπημένου παιχνιδιού της σειράς, το Silent Hill 2, και έναν ολοκαίνουργιο κύριο τίτλο που ονομάζεται Silent Hill f.

    Φαίνεται ότι η Konami δεν έχει πρόθεση να να εκφαταληψει το Silent Hill, καθώς πρόσφατα μοιράστηκε ορισμένες λίστες θέσεων εργασίας που αναφέρονται συγκεκριμένα στο Silent Hill. Το tweet πρόσληψης αναφέρει: “Έχουμε ανοίξει μια ειδική σελίδα για τη στρατολόγηση δημιουργών παιχνιδιών υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Silent Hill”! Αναζητούμε δημιουργούς.”

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.