Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft θα αρχίσει να banάρει τους παραβατικούς παίκτες από όλους τους ιδιωτικούς διακομιστές του Minecraft

    Από την αρχική του κυκλοφορία πριν από μια δεκαετία (και ακόμη και μετά την εξαγορά της Mojang από τη Microsoft το 2014), το Minecraft έχει αφήσει τους παίκτες να δημιουργούν ιδιωτικούς διακομιστές όπου έχουν τον πλήρη έλεγχο των συμπεριφορών (και των παικτών). Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα, η Microsoft πρόκειται να κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση που της επιτρέπει να απαγορεύει τη πρόσβαση ενός παίκτη από παντού, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών διακομιστών και εκείνων που φιλοξενούνται στο πρόγραμμα Realms της Microsoft που βασίζεται σε συνδρομή.
    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια προέκδοση της Ενημερωμένης έκδοσης 1.19.1 για την Java Edition του Minecraft, η οποία θα κυκλοφορήσει για όλους την Τρίτη, 28 Ιουνίου. Αυτή η ενημέρωση θα προσθέσει τη δυνατότητα αναφοράς χρηστών που κάνουν κατάχρηση του συστήματος συνομιλίας του παιχνιδιού και επιτρέψτε στους «παραβάτες παίκτες να αποκλειστούν από το διαδικτυακό παιχνίδι και τα Realms μετά από έλεγχο από moderator». Σε μια πρόσφατα ενημερωμένη ερώτηση στη σελίδα βοήθειας του minecraft, "Γιατί έχω αποκλειστεί από το Minecraft;", η Microsoft απαντάει ότι οι αποκλεισμένοι παίκτες θα λάβουν επίσης ένα μήνυμα όταν "συνδεθούν στο Minecraft σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (εκτός Java - γνωστή και ως "Bedrock")." Αυτό το μήνυμα θα διευκρινίσει ότι "οι αποκλεισμένοι παίκτες δεν επιτρέπεται να παίζουν σε διακομιστές, να συμμετέχουν στο Realms, να φιλοξενούν ή να συμμετέχουν σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες ή να χρησιμοποιούν το marketplace. Επίσης, δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στο Minecraft Earth, ενώ οι παίκτες Xbox δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στους κόσμους τους".


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.