Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Razer αποκαλύπτει το Pro χειριστήριο της για το PS5

    Η Razer αποκάλυψε το δικό της επαγγελματικό χειριστήριο για το PS5. Το νέο υψηλών προδιαγραφών, προσαρμόσιμο Razer Wolverine V2 Pro είναι ένα ογκώδες χειριστήριο και η τιμή είναι υψηλή, αλλά το αναπληρώνει με κάποια εντυπωσιακή τεχνολογία πίσω από αυτόν τον σχεδιασμό.

    Το Razer Wolverine V2 Pro έρχεται αποκαλύπτοντας τις λεπτομέρειες του δικού της προστατευτικού pad, του DualSense Edge που έχει εξίσου τρομακτικό σχεδιασμό. Όπως το high-end χειριστήριο της Sony, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου με τιμή 199,99$, το Razer Wolverine V2 Pro δεν είναι φθηνό στα 249,99$.

    Για επαγγελματίες παίκτες, η προσθήκη όφσετ αναλογικών sticks, που συνήθως προορίζονται για παίκτες PC και Xbox, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, καθώς πολλοί βρίσκουν τη διάταξη πιο ενστικτώδη.

    Για επαγγελματίες online παίκτες, το Razer Wolverine V2 Pro χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία «HyperSpeed» της μάρκας για ασύρματη σύνδεση. Στην πραγματικότητα, ενώ η σχεδίαση είναι παρόμοια με την άλλη σειρά επαγγελματικών χειριστηρίων της Razer, αυτό το PS5 pad είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί τη νέα ασύρματη συνδεσιμότητα της Razer.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.