Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Ubisoft και η Riot Games συνεργάζονται για την καταπολέμηση των τοξικών συνομιλιών στα παιχνίδια

      Ένα φιλόδοξο σχέδιο για να μειώσουν τις online τοξικές συμπεριφορές

    Η Ubisoft και η Riot Games συνεργάζονται σε ένα νέο ερευνητικό έργο που έχει σκοπό να μειώσει τις τοξικές συνομιλίες εντός του παιχνιδιού. Το νέο έργο, που ονομάζεται "Zero Harm in Comms", θα χωριστεί σε δύο κύριες φάσεις. Για την πρώτη φάση, η Ubisoft και η Riot θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο που θα τους επιτρέπει να μοιράζονται, να συλλέγουν και να προσθέτουν ετικέτες σε δεδομένα με τρόπο που προστατεύει το απόρρητο. Είναι ένα κρίσιμο πρώτο βήμα για να διασφαλιστεί ότι οι εταιρείες δεν διατηρούν δεδομένα που περιέχουν στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης και εάν η Ubisoft και η Riot βρουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν, «το έργο σταματά», δήλωσε ο Yves Jacquier, εκτελεστικός διευθυντής της Ubisoft La Forge. είπε σε συνέντευξή του στο The Verge.

    Μόλις δημιουργηθεί αυτό το πλαίσιο προστασίας της ιδιωτικής ζωής, η Ubisoft και η Riot σχεδιάζουν να κατασκευάσουν εργαλεία που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη εκπαιδευμένη από σύνολα δεδομένων για να προσπαθήσουν να ανιχνεύσουν και να μετριάσουν «διασπαστικές συμπεριφορές», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Παραδοσιακά, η ανίχνευση επιβλαβούς πρόθεσης βασίζεται σε "τεχνολογίες που βασίζονται σε λεξικό", όπου έχετε μια λίστα λέξεων γραμμένων με διαφορετικούς τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιοριστεί εάν ένα μήνυμα μπορεί να είναι κακό, σύμφωνα με τον Jacquier. Με αυτή τη συνεργασία, η Ubisoft και η Riot προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν επεξεργασία φυσικής γλώσσας για να εξαγάγουν τη γενική σημασία μιας πρότασης, αλλά να λαμβάνουν υπόψη και το πλαίσιο της συζήτησης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.