Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι συσκευές Apple υποστηρίζουν πλέον τα κλασικά χειριστήρια παιχνιδιών της Nintendo

    Η Apple έκανε μια ωραία μικρή έκπληξη στο τελευταίο γύρο των ενημερώσεων για Mac, iPhone, iPad και Apple TV χθες με την προσθήκη υποστήριξης για τα ενημερωμένα κλασικά χειριστήρια παιχνιδιών της Nintendo. Όπως εντοπίστηκε από τον προγραμματιστή Steve Troughton-Smith και επιβεβαιώθηκε από το MacStories, τα σύγχρονα χειριστήρια SNES και N64 της Nintendo λειτουργούν τώρα με ενημερωμένες συσκευές Apple με macOS 13, iOS 16 και tvOS 16 και άνω, είτε χρησιμοποιούν ενσύρματη σύνδεση είτε Bluetooth.

     

     

    Η Nintendo διέθεσε αρχικά τα κλασικά χειριστήρια της για χρήση με την υπηρεσία Switch Online, η οποία παρέχεται με πρόσβαση σε συλλογές παιχνιδιών SNES και NES. Προσφέρει επίσης μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών N64, αλλά κοστίζει επιπλέον 49,99 $ για ένα χρόνο πρόσβασης πέρα από τη συνδρομή Switch Online 3,99 $ / μήνα.

    Τώρα όμως που τόσο το Steam όσο και η Apple έχουν προσθέσει υποστήριξη για τα κλασικά χειριστήρια, δεν χρειάζεστε απαραίτητα μια συνδρομή στο Switch Online εάν θέλετε να παίξετε παιχνίδια μαζί τους. Η Apple πρόσθεσε επίσης την υποστήριξη ελεγκτών Switch Pro και Joy-Con στο iPad και το iPhone τον Ιούνιο, επιπλέον των ελεγκτών PS5 DualSense και Xbox Series πέρυσι.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Nintendo
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.