Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Technoblade, διάσημος YouTuber του Minecraft, πέθανε από καρκίνο στα 23 του

    Ο YouTuber Technoblade, που έγινε γνωστός για τις εκπομπές του για το παιχνίδι Minecraft, πέθανε σε ηλικία 23 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, ανακοίνωσε η οικογένειά του την Παρασκευή. Σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο "So long nerds", ο πατέρας του δημιουργού περιεχομένου μοιράστηκε ένα τελευταίο μήνυμα από τον γιο του με τους συνδρομητές του.

     


    «Γεια σε όλους, Technoblade εδώ», ξεκίνησε το μήνυμα. "Αν το βλέπεις αυτό. Είμαι νεκρός."
    Στο βίντεο, ο Technoblade, ο οποίος έχει κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, αποκάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα ήταν Άλεξ. Ευχαρίστησε επίσης τους θαυμαστές του για την υποστήριξη του περιεχομένου του, την αγορά εμπορευμάτων και τις συνδρομές καναλιού και αστειεύτηκε ότι τα αδέρφια του «πάνε στο κολέγιο».

    Αν είχα άλλες εκατό ζωές, νομίζω ότι θα επέλεγα να γίνω ξανά o Technoblade κάθε φορά, καθώς αυτά ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου. Ελπίζω να σας άρεσε το περιεχόμενό μου και ότι έκανα μερικούς από εσάς να γελάσετε και ελπίζω να σας όλοι θα ζήσουν μια μακρά, ευημερούσα και ευτυχισμένη ζωή».
    Σε λιγότερο από μια δεκαετία, ο Technoblade συγκέντρωσε σχεδόν 11 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και 3,7 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter καθώς μοιράστηκε το πάθος του για το Minecraft, ένα βιντεοπαιχνίδι όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εικονικούς κόσμους από μπλοκ και να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες. Δημοσίευσε τη διάγνωση του καρκίνου τον Αύγουστο του 2021, λέγοντας στους ακολούθους του κατά τη διάρκεια ενός βίντεο με τον εαυτό του να παίζει το παιχνίδι, ζήτησε ιατρική βοήθεια αφού ένιωσε πόνο στο χέρι του που αρχικά πίστευε ότι ίσως να ήταν Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα από το παιχνίδι.

    Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο Technoblade έγραψε το τελευταίο του μήνυμα περίπου οκτώ ώρες πριν πεθάνει. Συγκρατώντας τα δάκρυα, ο πατέρας του Technoblade περιέγραψε τον γιο του ως «το πιο εκπληκτικό παιδί» που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει κάποιος, προσθέτοντας: «Μου λείπει ο Technoblade».

    Το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε περισσότερες από 19 εκατομμύρια φορές, τελείωσε με μια δήλωση της οικογένειας της Technoblade, η οποία έγραφε: "Αυτή η χρονιά που πέρασε είχε πολλές δύσκολες στιγμές για τον γιο μας καθώς πάλευε με τον καρκίνο στο στάδιο τέταρτο. Αλλά δεν παραπονέθηκε , και συνέχισε να χρησιμοποιεί το στρατηγικό μυαλό του για να προσπαθήσει να ξεπεράσει τις πιθανότητες που ήξερε ότι ήταν σχεδόν απίθανο να το καταφέρει. Η γενναιότητα του γιου μου σε αυτό το μονοπάτι ήταν ένα λαμπρό μάθημα για όλους εμάς που είχαμε το προνόμιο να το περπατήσουμε μαζί του. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε το ταξίδι του όλα, καθώς έκανε τη δουλειά που αγαπούσε για τους αγαπημένους του θαυμαστές».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.