Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το νέο ebook για το Steam Deck παρουσιάζει το μακροπρόθεσμο όραμα της Valve

    Την Πέμπτη, η Valve κυκλοφόρησε ένα ψηφιακό «φυλλάδιο» για το Steam Deck, το Steam και την ίδια την εταιρεία. Η Valve λέει ότι κυκλοφόρησε το βιβλίο πριν από την κυκλοφορία του Steam Deck στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ, αλλά το βιβλίο τυχαίνει επίσης να εκδοθεί στην επέτειο έξι μηνών από τη στιγμή που η Valve έστειλε τα email της πρώτης παραγγελίας που επέτρεπε στους χρήστες να αγοράσουν το Steam Deck.

    Το ebook 52 σελίδων είναι δωρεάν και αρκετά ενδιαφέρον. Σε αυτό υπάρχουν μερικές σελίδες γεμάτες με πρωτότυπα Steam Deck, αλλά εκεί καταγράφονται και οι φιλοδοξίες της Valve για το Steam Deck με τα δικά της λόγια.

     

     

    Ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η Valve δεσμεύεται για το Steam Deck και το SteamOS ως «σειρά προϊόντων πολλών γενεών». Η Valve έχει αποκαλέσει το Steam Deck «κατηγορία πολλών γενεών» στο παρελθόν, αλλά προχωρά ακόμη περισσότερο με αυτό που τυπώνει στο βιβλίο (και επειδή είναι τυπωμένο σε βιβλίο, είναι σίγουρα πολύ πιο επίσημο):

    "Τέλος πάντων, πρόκειται για μια σειρά προϊόντων πολλών γενεών. Η Valve θα υποστηρίζει το Steam Deck και το SteamOS στο άμεσο μέλλον. Θα μάθουμε από την κοινότητα του Steam για νέες χρήσεις του υλικού μας που δεν έχουμε σκεφτεί ακόμη και θα δημιουργήσουμε νέες εκδόσεις που θα είναι ακόμα πιο ανοιχτές και ικανές από ό,τι ήταν η πρώτη έκδοση του Steam Deck."

    Ας ελπίσουμε ότι το Steam Deck δε θα επηρεαστεί από την "Κατάρα της 3ης έκδοσης" που μαστίζει τα προϊόντα της Valve και σύντομα θα δούμε το Steam Deck 3

    Η Valve μοιράστηκε επίσης μερικά ενδιαφέροντα νούμερα για το Steam, όπως ότι υπάρχουν περισσότεροι από 130 εκατομμύρια ενεργοί παίκτες στο Steam κάθε μήνα και περισσότεροι από 30.000 τίτλοι στην πλατφόρμα. Και από τη δημοσίευση του βιβλίου, η Valve λέει ότι περισσότεροι από 4.500 τίτλοι φέρουν τον χαρακτηρισμό "Verified" ή "Playable" για το Steam Deck, πράγμα που σημαίνει ότι περίπου το 15% των παιχνιδιών στο Steam θεωρούνται ήδη τουλάχιστον ως " Playable."


    Πηγή
    Φωτογραφία: Vjeran Pavic / The Verge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.