Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Call of Duty: Modern Warfare II σπάει το ρεκόρ με 800 εκατομμύρια δολάρια πωλήσεις σε τρεις ημέρες

    Το Call of Duty: Modern Warfare II της Activision είχε πωλήσεις ρεκόρ 800 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως σε πωλήσεις μετά τις πρώτες τρεις ημέρες από την κυκλοφορία του, σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο VentureBeat.
    Ο πλήρης τίτλος έκανε το ντεμπούτο του στις 28 Οκτωβρίου αφού κυκλοφόρησε πρώιμη πρόσβαση για single player στις 20 Οκτωβρίου, σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων τριών ημερών από τότε που το franchise έκανε το ντεμπούτο του το 2003. Η διάθεση της υπερπαραγωγής βρίσκεται στην κορυφή από άποψη τζίρου από οποιοδήποτε από τις μεγαλύτερες ενάρξεις παγκοσμίως του 2022, με την Activision Blizzard να ανακοινώνει ότι ξεπέρασε το τζίρο που έκανε το Top Gun: Maverick και το Doctor Strange στο Multiverse of Madness μαζί (βάσει δεδομένων από το boxofficemojo.com). Η εταιρεία δεν είπε τον ακριβή αριθμό των αντιτύπων που πουλήθηκαν, αλλά ξεπέρασε τους τίτλους των τελευταίων δύο ετών καθώς και την επιτυχία του 2019 Call of Duty: Modern Warfare.

    Το Modern Warfare II σημείωσε επίσης ένα νέο ρεκόρ ανοίγματος το Σαββατοκύριακο ως το Νο. 1 σε ψηφιακές πωλήσεις στο franchise του Call of Duty. Αναπτύχθηκε από το Infinity Ward (και εννέα άλλα στούντιο της Activision), η κυκλοφορία του Modern Warfare II αντιπροσωπεύει μια αναβίωση για το franchise, το οποίο θα συνεχιστεί με την επερχόμενη κυκλοφορία του Call of Duty: Warzone 2.0 στις 16 Νοεμβρίου. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.