Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Call of Duty: Warzone θα κυκλοφορήσει ξανά ως Call of Duty: Warzone Caldera

      Το battle royale shooter θα σταματήσει στις 16 Νοεμβρίου με την κυκλοφορία του Warzone 2.0

    Το Call of Duty: Warzone 2.0 θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου, φέρνοντας μια σειρά από βελτιώσεις παιχνιδιού, όπως έναν νέο χάρτη, ένα ανανεωμένο Gulag, στοιχεία PvE με Strongholds και Black Sites και πολλά άλλα. Τούτου λεχθέντος, ακόμη και μετά την κυκλοφορία του επερχόμενου sequel του Battle Royale, το αρχικό Warzone δεν πρόκειται να φύγει.

    Η Activision ανακοίνωσε ότι το Call of Duty: Warzone θα επανακυκλοφορήσει με νέο τίτλο λίγο μετά την κυκλοφορία του Warzone 2.0. Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, το Warzone θα λειτουργεί κανονικά, αλλά με την κυκλοφορία του Warzone 2.0, το παιχνίδι θα είναι εκτός σύνδεσης. Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, στις 28 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ξανά ως Call of Duty: Warzone Caldera, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες διαρροές που ισχυρίζονταν το ίδιο.

    Το Warzone Caldera θα λειτουργεί ως ξεχωριστό παιχνίδι, εντελώς άσχετο με το Warzone 2.0 όσον αφορά την εξέλιξη, το περιεχόμενο και τις ενημερώσεις. Δυστυχώς, το Warzone Caldera δεν θα περιλαμβάνει το Rebirth Island και το Fortune’s Keep, αν και η Activision λέει ότι οι λάτρεις αυτών των χαρτών μπορούν να «αναμένουν συναρπαστικές εξελίξεις στο Warzone 2.0 κατά τις μελλοντικές σεζόν».

    Η κυκλοφορία του Call of Duty: Warzone 2.0 στις 16 Νοεμβρίου θα συμπέσει με την κυκλοφορία της Season 1 για το Warzone 2.0 και το Modern Warfare 2. Ανάμεσα σε πολλές προσθήκες περιεχομένου, η Season 1 θα φέρει επίσης ένα νέο σύστημα Battle Pass.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.