Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Mod "Fallout London" θα καθυστερήσει, λόγω της επικείμενης ενημέρωσης του Fallout 4

      Η ομάδα βρίσκει εμπόδια καθώς η ενημέρωση της Bethesda στο παιχνίδι, μετατοπίζει το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του mod

    Η Team FOLON, τα δημιουργικά μυαλά πίσω από το πολυαναμενόμενο mod Fallout London, ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων γύρω από την ενημερωμένη έκδοση του Fallout 4. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο την Ημέρα του Αγίου Γεωργίου της Αγγλίας στις 23 Απριλίου, η κυκλοφορία του mod αναβλήθηκε καθώς το Fallout 4 πρόκειται να λάβει μια μεγάλη ενημέρωση στις 25 Απριλίου. Ο Dean Carter, επικεφαλής του έργου, μετέφερε την απογοήτευση της ομάδας, δηλώνοντας ότι "έκαναν βελτιώσεις και δοκιμές ασταμάτητα" πριν μάθουν για τα σχέδια της Bethesda, τα οποία τώρα μπορεί να διακόψουν τις προσπάθειές τους. 

     

    Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Fallout London να είναι πλέον αβέβαιη, η ομάδα διαβεβαιώνει τους οπαδούς για την ακλόνητη δέσμευσή της να παραδώσει το mod το συντομότερο δυνατό. Ο Carter υπογράμμισε τη θετική πλευρά της ενημέρωσης του Fallout 4, σημειώνοντας ότι επιτρέπει στην ομάδα να βελτιστοποιήσει περαιτέρω το mod και να εισαγάγει βελτιώσεις όπως τη συμβατότητα με ευρείες οθόνες. Παρά το πισωγύρισμα, ο Carter αποκάλυψε την έλλειψη άμεσης επικοινωνίας του στούντιο με την Bethesda καθ' όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης του mod, υπογραμμίζοντας την ανεξάρτητη φύση της προσπάθειάς τους.

     

    Ενώ το mod Fallout London υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία σε ένα μετα-αποκαλυπτικό Λονδίνο, το τεράστιο μέγεθός του παρουσιάζει προκλήσεις για τους παίκτες κονσόλας, με τον Carter να αναγνωρίζει ότι ξεπερνά τη χωρητικότητα των συστημάτων Xbox. Ωστόσο, οι παίκτες PC θα έχουν πρόσβαση στο mod μέσω λογαριασμών GOG κατά την κυκλοφορία, με σχέδια για διαθεσιμότητα στο Steam και πιθανή εξέταση για το Epic Games Store. Καθώς η αναμονή για την ενδεχόμενη κυκλοφορία του Fallout London αυξάνεται, οι παίκτες μπορούν να προσβλέπουν στην εξερεύνηση μιας σχολαστικά επεξεργασμένης απόδοσης του Λονδίνου, πλούσιας σε λεπτομέρειες και ιστορικά ορόσημα, προσφέροντας μια νέα προοπτική στο σύμπαν του Fallout.


     


    Πηγή
    Φωτογραφία: shiftdelete.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.