Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Modern Warfare 2 θα είναι δωρεάν τον επόμενο μήνα, αναφέρει insider

    Το Call of Duty: Modern Warfare II θα είναι δωρεάν για παιχνίδι τον Δεκέμβριο, αναφέρει ο insider Tom Henderson, “σε μια προσπάθεια να διατηρήσει τις επιτυχίες του παιχνιδιού στην περίοδο των γιορτών και ελπίζουμε στη νέα χρονιά.”

    Ακόμα κι αν δεν είχαμε τα στοιχεία πωλήσεων για να το υποστηρίξουμε, το Modern Warfare II έτυχε πολύ, πολύ πιο θερμής υποδοχής από το Vanguard. Σε επιπρόσθετες πληροφορίες από το gamingbible, ο Henderson αναφέρει επίσης πως αυτό το δωρεάν Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει στις 15 Δεκεμβρίου για να συνδυάζεται με την ενημέρωση στη μέση της σεζόν για το Modern Warfare II. Αυτό το πρώτο δωρεάν Σαββατοκύριακο θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Βέβαια πρέπει να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες με επιφύλαξη καθώς καθώς η Activision δεν το έχει ανακοινώσει – στην πραγματικότητα, οπότε αναμένουμε.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.