Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Xbox σκέφτεται να αφήσει τους παίκτες να μειώσουν την απόδοση ενός παιχνιδιού για να εξοικονομήσουν ενέργεια

    Πάνω στην κρίση της ενέργειας, η Microsoft εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στους παίκτες να μειώσουν την απόδοση ενός παιχνιδιού προκειμένου να εξοικονομήσουν ενέργεια. Όπως αναφέρει το Windows Central, μια νέα έρευνα για την έκδοση για υπολογιστή της εφαρμογής Xbox Insider ρωτά τους παίκτες σχετικά με την ενεργειακή απόδοση. Περιλαμβάνει μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το πόσο ανησυχούν οι παίκτες για τη χρήση ενέργειας.

    Ορισμένες από αυτές τις ερωτήσεις αναφέρονται στη δυνατότητα να αφήσετε ένα παιχνίδι να μειώσει την απόδοσή του, προκειμένου να χρησιμοποιήσει λιγότερη επεξεργαστική ισχύ και επομένως να μειώσει τη χρήση ενέργειας. Πρόσφατα η Microsoft έκανε τη λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας την προεπιλεγμένη επιλογή σε όλες τις νέες κονσόλες Xbox, η οποία καταναλώνει λιγότερη ενέργεια εκ προεπιλογής.

    Έκτοτε, η Microsoft επέτρεψε επίσης στους παίκτες να πραγματοποιούν λήψη ενημερώσεων στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσε τον χρόνο εκκίνησης της κονσόλας, καθιστώντας τη λειτουργία Εξοικονόμησης ενέργειας ακόμη πιο δελεαστική επιλογή.


    Πηγή
    Φωτογραφία: playsiders.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.