Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Speedrunner στο Elden Ring τερματίζει το παιχνίδι σε 2,5 ώρες χωρίς να πεθάνει

    Ο speedrunner του Elden Ring, Niko Bellic, χάραξε μια διαδρομή στο παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος, σε λίγο περισσότερο από δυόμισι ώρες, και το έκανε χωρίς ο χαρακτήρας του να πεθάνει ούτε μια φορά. Το βίντεο του speedrun περιέχει τεράστια spoilers, αν δεν έχετε τελειώσει ακόμα το παιχνίδι, το πράγμα που μάλλον ισχύει για την πλειοψηφία αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τον συντάκτη του pcgamer.com, Tyler Colp, ο οποίος έχει ολοκληρώσει το παιχνίδι, το τρέξιμο του niko bellic είναι εντυπωσιακό τόσο για τον τρόπο με τον οποίο η διαδρομή που επιλέγει χρησιμοποιεί όλες τις ενσωματωμένες τοποθεσίες του παιχνιδιού όσο και για το πώς κατάφερε να ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα boss fights χωρίς να πεθαίνει.

    Το speedrun ξεκινά όπως κάθε απλό playthrough του παιχνιδιού. Ο Niko bellic επιλέγει τον Vagabond ως αρχική του κατηγορία και μετά σχεδόν αμέσως ξεκινάει το σπριντ στο παιχνίδι. Παίρνει ένα άμεσο μονοπάτι προς το Gatefront Site of Grace, αρπάζει το Torrent και κατευθύνονται προς την πύλη που τηλεμεταφέρει στο βόρειο Caelid. Το Torrent είναι κρίσιμο για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, επειδή επιτρέπει στον niko bellic να παραλείπει σχεδόν οτιδήποτε δεν είναι μέρος της διαδρομής του μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να κάνει πράγματα όπως να τρέξει μέχρι το αφεντικό του Night's Cavalry χωρίς να δεχτεί κανένα χτύπημα, και μετά να το οδηγήσει στη γέφυρα όπου πηδάει και σκοτώνεται για εύκολους ρούνους. Πολλά από τα boss fights στο speedrun φαίνεται να γίνονται καθαρά και μόνο για το level up ή για αντικείμενα που αυξάνουν τη ζημιά του χαρακτήρα του Niko Bellic.

     

     

    Δεν φαίνεται ότι ο Niko Bellic να εκμεταλλεύεται glitches του παιχνιδιού ή παραλείψεις που δεν είναι διαθέσιμες σε κανέναν που παίζει το παιχνίδι. Το Elden Ring έχει μερικούς προαιρετικούς τρόπους για να φτάσετε στις περιοχές του παιχνιδιού στα μέσα και στα τέλη του παιχνιδιού νωρίτερα από ό,τι συνήθως, και τους χρησιμοποιεί σχεδόν όλους αυτούς. Για παράδειγμα: υπάρχει ένα μονοπάτι στα δεξιά του Κάστρου Stormveil που παρακάμπτει τον Margit και τον Godrick, τα δύο πρώτα μεγάλα boss fights στο παιχνίδι. Ωστόσο, όταν επιλέγει να πολεμήσει πραγματικά τα αφεντικά, φαίνεται πραγματικά η δεξιότητά του στο παιχνίδι. Οι τελευταίες μάχες με το αφεντικό του Elden Ring μπορεί να είναι αρκετά βάναυσες με έναν χαρακτήρα υψηλού επιπέδου και ο Niko Bellic το έκανε με την αρχική πανοπλία, το μακρύ σπαθί και τα φορτία δύναμης (strength) και επιδεξιότητας (dexterity). Αντί να βρει κάποιο κόλπο για να πυροβολήσει τα αφεντικά, ο Niko Bellic αποφεύγει προσεκτικά τις επιθέσεις και χρησιμοποιεί την μάζα τους για να κτυπάει συνεχώς τους εχθρούς μέχρι θανάτου.

    Εάν έχετε παίξει το παιχνίδι, μπορείτε να δείτε τις τις πολύ έξυπνες επιλογες που κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού καθώς περνάει με ταχύτητα τους εχθρούς, τραβάει μοχλούς και περνά μέσα από πόρτες ομίχλης. Τέτοιου είδους παιχνίδια, συχνά έχουν γελοία glitches που περιλαμβάνουν γλίστρημα κάτω από το έδαφος για να παρακαμφθούν περιοχές ή τεχνικές που προκαλούν τους εχθρούς να πεθαίνουν αμέσως, αλλά ο Niko Bellic τα καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό με τις πολλές καλές δεξιότητες μάχης που διαθέτει. Μια καλή υπενθύμιση ότι υπάρχει πάντα κάποιος που είναι τόσο καλός σε ένα τέτοιο παιχνίδι λιγότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.