Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    The Game Awards – Δωροπροσφορά Steam Deck

    Η Valve, για να γιορτάσει τα The Game Awards, το Steam Deck που βρίσκεται πλέον σε απόθεμα, αλλά και το gaming γενικά, θα χαρίζει ένα Steam Deck των 512GB κάθε λεπτό κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης των "The Game Awards". Απαραίτητη προϋπόθεση να δηλώστε συμμετοχή και να μείνετε ξάγρυπνοι στις 9 Δεκεμβρίου τις 3 το πρωί για να παρακολουθήσετε τη ζωντανή μετάδοση.
    Για να μπείτε στην κλήρωση πρέπει να βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχετε κάνει μια αγορά στο Steam μεταξύ 14 Νοεμβρίου 2021 και 14 Νοεμβρίου 2022 για να επαληθευτεί η χώρα διαμονής σας και ο λογαριασμός σας να είναι σε καλή κατάσταση (ατσαλάκωτος και σιδερωμένος) και να μην είναι περιορισμένος. Οι νικητές θα επιλεχθούν έπειτα από κλήρωση των εγγεγραμμένων που παρακολουθούν τα The Game Awards στο Steam (στις 3 το πρωί). Αν ξενυχτήσετε και δεν κερδίσετε, δε πειράζει, μιας και Όλοι οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν ένα αποκλειστικό κινούμενο ψηφιακό αυτοκόλλητο Steam Pal.

     

     

     

    Στις 9 Δεκεμβρίου, κατά τη μετάδοση των The Game Awards, κάθε λεπτό θα κληρώνεται ένα τυχαίο όνομα από το σύνολο των εγγεγραμμένων που παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή την εκπομπή στο Steam.

    Τα The Game Awards θα μεταδοθούν από το https://steam.tv – ο νικητής θα ανακοινώνεται στη συνομιλία καθώς πραγματοποιείται κάθε κλήρωση. 

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: Steam
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.