Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Οι Pixies ζητούν συγγνώμη για το τραγούδι τους που απενεργοποιεί τους συναγερμούς στα τηλέφωνα της Google

    Όποιος γνωρίζει τους Pixies ξέρει το πιο διάσημο τραγούδι τους 'Where Is My Mind?'. Πιθανότατα θυμούνται επίσης ότι το τραγούδι αρχίζει με τη λέξη "stop!". Για το λόγο αυτό, το κλασικό κομμάτι του Surfer Rosa του 1989 έγινε πρωτοσέλιδο αυτή την εβδομάδα. Αρκετοί ίσως να έχουν ρυθμίσει το "Where Is My Mind?" ως ήχο αφύπνισης, αλλά ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Πρόσφατα, ένας χρήστης του Reddit ανέφερε ένα περίεργο περιστατικό. Αφού είχε ρυθμίσει το ξυπνητήρι του να χρησιμοποιεί τυχαία τραγούδια από μια λίστα αναπαραγωγής, ένα πρωί, το ξυπνητήρι δεν ενεργοποιήθηκε. Ευτυχώς, είχε ξυπνήσει νωρίτερα και διερεύνησε το ζήτημα. Όπως αποδεικνύεται, ο Frank Black φωνάζοντας "stop!" στην αρχή του τραγουδιού απενεργοποιεί προληπτικά το ξυπνητήρι στα τηλέφωνα Google Pixel.

     

    Το νήμα των σχολίων ανέβηκε στην κορυφή του subreddit Google Pixel, κερδίζοντας ένα άρθρο από το "Android Police", το οποίο οι Pixies μοιράστηκαν αργότερα με μια ελαφριά συγγνώμη. "Συγγνώμη γι' αυτό!", έγραψε η μπάντα στη λεζάντα στο Twitter πάνω από μια ανάρτηση του συνδέσμου του άρθρου.

     

    Η λειτουργία φωνητικής ενεργοποίησης εισήχθη στις συσκευές της Google πριν από αρκετά χρόνια και εισήχθη στα τηλέφωνά της με το Pixel 6 το 2021. Οι λέξεις "stop" και "snooze" θα σταματήσουν ή θα καθυστερήσουν το ξυπνητήρι, οπότε αν κάποιο συγκρότημα σκέφτεται να ξεκινήσει το τραγούδι τους με τις λέξεις "Stop" ή "Snooze" ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσουν μια άλλη λέξη. Δείτε παρακάτω το βίντεο που αποδεικνύει ότι το "Where Is My Mind?" των Pixies απενεργοποιεί το ξυπνητήρι του Google Pixel.

     

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: faroutmagazine.co.uk
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.