Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Mando και ο Grogu είναι μια φυλή δύο ατόμων στο teaser του The Mandalorian S3

     

    Περιμένουμε τις νέες περιπέτειες του Grogu και του Mandalorian διαστημικού μπαμπά του (Pedro Pascal) από την επανένωση τους στο φινάλε του The Book of Boba Fett—γνωστού και ως The Mandalorian σεζόν 2.5. (Ο Din Djarin είχε στείλει τον Grogu για να εκπαίδευτεί σαν Jedi με τον Luke Skywalker (Mark Hamill), αλλά ο δεσμός μεταξύ των δύο αποδείχθηκε πολύ πιο ισχυρός) Το teaser επανεξετάζει μερικά από τα σημαντικότερα σημεία των περιπέτειών των σεζόν 1 και 2 αυτής της «φυλής των δύο», προτού μας δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

    Θυμηθείτε ότι ο Din έσπασε το πρωτόκολλο της Mandalorian βγάζοντας το κράνος του δύο φορές: μία για να σώσει τον Grogu και μία για να αποχαιρετήσει το αξιολάτρευτο πράσινο μωρό Jedi. Αυτό δεν άρεσε στους δικούς του ανθρώπους, ιδιαίτερα στον Bo Katan και της Armourer Katie Sackhoff (Emily Swallow), η οποία του είπε ότι: «Δεν είσαι πια Mandalorian». Ο Bo Katan ποθεί το Darksaber που κέρδισε ο Din νικώντας τον Moff Gideon (Giancarlo Esposito) στη μάχη, κάτι που τον καθιστά τεχνικά κυρίαρχο της Mandalore.

    Ο Din δείχνει πολύ περισσότερο να ενδιαφέρεται να περιπλανηθεί στον γαλαξία με τον Grogu παρά να καθίσει σε έναν θρόνο, αν και θέλει να φτιάξει τη σχέση του με τους Mandalorian, χωρίς να είναι τόσο πρόθυμος να εγκαταλείψει το Darksaber. Η πολιτική ίντριγκα και η ένταση που σιγοβράζει θα πρέπει να κρατήσουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Παίρνουμε επίσης μια γεύση από έναν ακμάζοντα Greef Carga (Carl Weathers) και Peli Motto (Amy Sedaris), ο οποίος παρέχει στον Mando μια νέα μονάδα R2 για το Naboo starfighter του. Και φυσικά, υπάρχουν πολλές μάχες και φανταχτεροί ελιγμοί με διαστημόπλοια.

    Η τρίτη σεζόν του The Mandalorian θα κάνει το ντεμπούτο της στο Disney+ τον Φεβρουάριο του 2023.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.