Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο William Shatner επικρίνει τις νέες εκπομπές Star Trek - και Star Wars - στο Comic-Con

    Ο William Shatner έκλεισε την πρώτη βραδιά του San Diego Comic-Con με στυλ — με πολλές βρισιές και μια αναδρομή στην ιστορική καριέρα του, γράφει το Hollywood Reporter. Σε μια ωριαία συνομιλία με τον Emcee Kevin Smith, ο 91χρονος ηθοποιός μίλησε για τη γήρανση, τα ταξίδια στο διάστημα (τόσο τα αληθινά όσο και τα φανταστικά) και τη θέση του στη συνείδηση της ποπ κουλτούρας.

    Αφιέρωσε χρόνο για να ασχοληθεί με τη σημασία και τη δύναμη του fandom στην καριέρα του, και συγκεκριμένα στο Star Trek, που πριν από 56 χρόνια σύστησε στον κόσμο τον James T. Kirk, τον πιο "δυνατό" χαρακτήρα του. Όταν του ζητήθηκε να απευθυνθεί στους θαυμαστές αυτού του άλλου μεγάλου franchise επιστημονικής φαντασίας, ο Shatner είπε ειρωνικά, «γάμα το Star Wars. Αλλά όχι τον Mark Hamill».

    «Αγαπάμε τον Mark Hamill», συμφώνησε ο Smith.

    Όταν ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή αν υπήρχε κάποια νέα σειρά Star Trek που πίστευε ότι συναγωνιζόταν τη δική του, ο Shatner απάντησε, «καμία από αυτές». «Γνώρισα τον δημιουργό Τζιν Ρόντενμπερι αρκετά καλά», είπε ο Σάτνερ, «θα γυρνούσε στον τάφο του για κάποια από αυτά τα πράγματα...».

    Το άρθρο παραθέτει επίσης τα πιο σοβαρά σχόλια του Shatner σχετικά με το δικό του πρόσφατο ταξίδι στο διάστημα χάρη στην Blue Origin του Jeff Bezos. «Πήγα και ορκίστηκα ότι κάθε στιγμή που περνούσα στο διάστημα δεν θα έπαιζα με έλλειψη βαρύτητας, αλλά θα κοιτούσα έξω από το παράθυρο και θα προσπαθούσα να αποτυπώσω την εικόνα».

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.