Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Το «Magic: the Gathering» ανακοινώνει νέα σετ βασισμένα στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Doctor Who και Warhammer 40,000

    Η Wizards of the Coast, η εταιρία πίσω από το πετυχημένο franchise "Magic: The Gathering" γιορτάζει την 60η επέτειο του Doctor Who του BBC κυκλοφορώντας ένα θεματικό σύνολο καρτών το τρίτο τρίμηνο του 2023. Η ανακοίνωση έγινε την Πέμπτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης streaming "Wizards Presents".

    Η συνεργασία είναι μέρος της σειράς προϊόντων Magic's Universes Beyond, η οποία έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν crossovers με άλλα μεγάλα franchise όπως το The Walking Dead και το Fortnite. Το σετ θα περιλαμβάνει τέσσερα decks Commander, συλλεκτικά ενισχυτικά και κάρτες Secret Lair περιορισμένου χρόνου εκτύπωσης κατ' απαίτηση με γιατρούς, συντρόφους, κακούς και τοποθεσίες από όλη την 60χρονη ιστορία της παράστασης. Αυτό θα περιλαμβάνει περιεχόμενο από τη νέα σειρά Doctor Who που θα ξεκινήσει το επόμενο έτος, η οποία θα έχει τον πρωταγωνιστή της Sex Education Ncuti Gatwa να παίζει τον Doctor Who.

     

    WHO_435144_Fractured_Identity_Anna_Pavle

     

    Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο νέο τους σετ· Το The Lord of the Rings: Tales from Middle-earth θα κυκλοφορήσει επίσης το 3ο τρίμηνο του 2023, ως ένα πλήρες σετ ενισχυτικής σύνθεσης και νόμιμο σε σύγχρονη μορφή ανταγωνιστικού παιχνιδιού. Οι μεμονωμένες κάρτες απεικονίζουν γνώριμους ήρωες και κακούς, όπως ο Frodo, ο Gandalf και ο Balrog. Προκειμένου να αποτυπωθεί η κλίμακα του J.R.R. Οι μάχες φαντασίας του Tolkien, το σετ θα περιλαμβάνει επίσης νέες κάρτες σκηνής χωρίς περίγραμμα. Το καθένα έχει ένα έργο τέχνης που μπορεί να σταθεί μόνο του, αλλά 18 από αυτά θα ενωθούν για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα επική σκηνή από την τριλογία - όπως η Μάχη των Πεδίων Pelennor από την Επιστροφή του Βασιλιά. Η τέχνη του Tyler Jacobson, ο οποίος έχει εικονογραφήσει περισσότερες από 100 κάρτες Magic και για τα βιβλία Dungeons & Dragons, συμπεριλαμβανομένου του The Wild Beyond the Witchlight, είναι γεμάτη μικρές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του Dark Tower Barad-dûr στο παρασκήνιο.

     

    LOTR_Battle_of_Pelennor_Fields_Tyler_Jac

     

    Η Wizards of the Coast μοιράστηκε επίσης νέες πληροφορίες για το σετ Warhammer 40.000 που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου. Κάθε ένα από τα τέσσερα Commander Decks θα ενσωματώνει τις στρατηγικές ενός από τους στρατούς του wargame. Το Imperium of Man θα προσπαθήσει να ελέγξει την παλίρροια της μάχης και να συντρίψει τους εχθρούς τους. Οι Δυνάμεις του Χάους αξιοποιούν απρόβλεπτες ενέργειες και καταστροφική δύναμη. Οι Tyranid Hive τρέφονται με οτιδήποτε αγγίζουν και πολλαπλασιάζονται, έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια τεράστια απειλή. Οι δυναστείες Necron προσπαθούν να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους με ένα ατελείωτο στρατό από άψυχο ζωντανό μέταλλο. Κάθε Commander Deck θα περιλαμβάνει μια μοναδική έκδοση του Sol Ring με θεματολογία της κάθε φατριάς.

     

    WH40000_422744_CN_Abaddon_the_Despoiler_


    Πηγή
    Φωτογραφία: Alexander Gering/Wizards of the Coast
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.