Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το μητρώο Google εγκαινιάζει το νέο tld .meme

      Οι τομείς .meme έχουν ήδη υιοθετηθεί από ιστότοπους αφιερωμένους σε παλιά μιμίδια γάτας.

    Αν θέλατε ποτέ να κάνετε τον ιστότοπό σας να ακούγεται λίγο πιο "ανάλαφρος", τώρα είναι η ευκαιρία σας. Το Google Registry μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο top-level domain που σας επιτρέπει να προσθέσετε το .meme στο τέλος της ιστοσελίδας σας.

     

    Οι νέοι τομείς .meme είναι διαθέσιμοι για κατοχύρωση αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο μιας περιόδου πρώιμης πρόσβασης με "πρόσθετη εφάπαξ χρέωση". Αν δεν θέλετε να πληρώσετε επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε μέχρι να γίνουν δημόσια διαθέσιμα στις 5 Δεκεμβρίου στις 18:00 για να πληρώσετε μόνο τη βασική ετήσια τιμή.

     

    Υπάρχουν ήδη αρκετοί ιστότοποι που υιοθετούν τον τομέα .meme, μερικοί από τους οποίους είναι αφιερωμένοι σε μιμίδια από τις παλιές μέρες, όπως το grumpycat.meme, το nyancat.meme και το keyboardcat.meme. Ο ιχνηλάτης meme knowyour.meme υιοθέτησε ακόμη και το νέο domain. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις τοποθεσίες με κατάληξη .meme απλώς σας κατευθύνουν σε μια διεύθυνση .com ή σας παραπέμπουν σε μια άλλη πλατφόρμα.

     

    Το μητρώο της Google διαθέτει ήδη μια σειρά από αντισυμβατικά ονόματα χώρου, όπως .dad, .boo, και ακόμη και το πρόσφατα κυκλοφόρησε .ing, αλλά το .meme είναι αναμφισβήτητα το πιο τρελό από όλα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.