Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το τρέιλερ της σειράς «Lord of the Rings» κάνει το ντεμπούτο του στη Comic-Con

    H Comic-Con που λαμβάνει χώρα στο San Diego των ΗΠΑ, "επιστρέφει σε πλήρη ισχύ για πρώτη φορά από το 2019", αναφέρει το Associated Press. Και το Prime Video της Amazon χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να αποκαλύψει ένα απολαυστικό τρίλεπτο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power. Μέχρι στιγμής έχει ήδη προβληθεί πάνω από 8 εκατομμύρια φορές.

     

     

    «Ξεκινώντας σε μια εποχή σχετικής ειρήνης, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο από χαρακτήρες, γνωστούς και μη, καθώς αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού στη Μέση Γη», εξηγεί η περιγραφή του βίντεο στο YouTube. «Από τα πιο σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μαγευτικά δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών του Lindon, στο συναρπαστικό νησιωτικό βασίλειο του Númenor, στο πιο απομακρυσμένο σημείο του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα χαράξουν ιστορίες που θα ζήσουν πολύ περισσότερο από τους πρωταγωνιστές τους».

    Το Comic-Con φιλοξένησε επίσης πολλά πάνελ για τη σειρά Lord of the Rings της Amazon, συμπεριλαμβανομένου ενός 80λεπτου ερωτοαπαντήσεων των ηθοποιών που συμμετέχουν, με παρουσιαστή τους Patton Oswalt, Felicia Day και Tiffany Smith. Το Associated Press αναφέρει ότι ο Stephen Colbert, "αυτοαποκαλούμενος θαυμαστής του Tolkien", ήταν επίσης έτοιμος να συντονίσει ένα πάνελ που σχετικό με τη σειρά στη μεγαλύτερη σκηνή του συνεδρίου, παίρνοντας συνεντεύξεις από τους εκτελεστικούς παραγωγούς και τους J.D. Payne και Patrick McKay
    Η σειρά των οκτώ επεισοδίων θα κάνει το ντεμπούτο της στο Prime Video στις 2 Σεπτεμβρίου, με νέα επεισόδια να έρχονται κάθε εβδομάδα. Λέγεται ότι είναι η πιο ακριβή σειρά που έχει δημιουργηθεί ποτέ, με προϋπολογισμό 465 εκατομμυρίων δολαρίων. 

    Πέντε κλιπ αποκαλύφθηκαν επίσης στο κοινό του Comic-Con και έτυχαν «πολύ καλής υποδοχής από το πλήθος», αναφέρει η USA Today. 
    «Είναι μια ανθρώπινη ιστορία: Θέλουμε να φανταστείτε το σπίτι σας και να φανταστείτε ότι πρόκειται να καταστραφεί, ότι απειλείται», είπε ο J.D. Payne. «Πόσο μακριά θα πήγαινες για να το προστατέψεις;»

    Όταν ρωτήθηκαν πώς προσέγγισαν να ζωντανέψουν χαρακτήρες που δεν είχαν περιγραφεί από τον Tolkien, ο Payne είπε: "Είχαμε το προνόμιο να συνεργαστούμε με μελετητές του Tolkien. Ο Tolkien μας έδωσε όλες αυτές τις καταπληκτικές ενδείξεις για χαρακτήρες στη Δεύτερη Εποχή. Όταν ο Tolkien δεν είχε περιγράψει κάτι, εμείς προσπαθούμε να εφεύρουμε τα πράγματα με όσο τολκιενικό τρόπο γίνεται». Οι παραγωγοί και το καστ έσπευσαν να εκφράσουν σεβασμό και θαυμασμό για τις ταινίες του Τζάκσον, αλλά ήταν σταθεροί στην πεποίθησή τους ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

    Μια σημαντική διάκριση αφορούσε τους νάνους. «Αισθανόμαστε ότι οι νάνοι είναι συνήθως comedy relief χαρακτήρας, αλλά θα πάρουμε τους νάνους πολύ σοβαρά», είπε ο παραγωγός της σειράς J.D. Payne.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.