Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Studio Ghibli θα συνεργαστεί με τη Lucasfilm;

    Το Studio Ghibli, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς anime, που βρίσκεται πίσω από παγκόσμιες επιτυχίες όπως το Spirited Away, το Ponyo, το My Neighbor Totoro και το Grave of the Fireflies, συνεργάζεται με τη Lucasfilm, του Star Wars και Indiana Jones, για ένα νέο μυστηριώδες έργο.

     

     

    Την Πέμπτη, το ιαπωνικό στούντιο δημοσίευσε ένα βίντεο teaser, με τα λογότυπα Lucasfilm και Studio Ghibli το ένα δίπλα στο άλλο και  τίποτα άλλο. Το βίντεο είναι αθόρυβο, επομένως δεν υπάρχει κάποιο μουσικό θέμα που να έχει γραφτεί από τον John Williams για να δώσει κάποιο παραπάνω στοιχείο.

    Το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε για κάποια ανακοίνωση από τα δύο αυτά στούντιο για κάποια πιθανή μεταξύ τους συνεργασία. Το μόνο που έχουμε μέχρι τώρα είναι άλλο ένα tweet, το οποίο φαίνεται να υποδηλώνει ότι η συνεργασία των δύο στούντιο θα έχει να κάνει με το frachise του Star Wars.

     

     


    Πηγή
    Φωτογραφία: Studio Ghibli
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.