Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple επεκτείνει το Self Service επισκευών σε χρήστες iPhone και MacBook στην Ευρώπη

    Η Apple ανακοίνωσε ότι το κατάστημά της Self Service Repair για iPhone και MacBook είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ευρώπη.

    Το πρόγραμμα επισκευής ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο και ουσιαστικά επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αγοράσει γνήσια εξαρτήματα Apple για να επισκευάσει τις κατεστραμμένες συσκευές του, ενώ η Apple παρέχει επίσης ηλεκτρονικά εγχειρίδια για να καθοδηγήσει τους καταναλωτές στη διαδικασία επισκευής.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το πρόγραμμα είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε που έχει πρόσβαση σε Self Service Repair Shop, η επισκευή του προϊόντων της Apple πιθανότατα δεν είναι για τον μέσο καταναλωτή, καθώς είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Αλλά για οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει λίγο χρόνο και χρήματα για να προσπαθήσει, η Apple πουλάει επίσης τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την πραγματοποίηση επισκευών συγκεκριμένων προβλημάτων, δίνοντας επίσης την επιλογή της ενοικίασης ενός κιτ επισκευής για $49 αν  απλά θέλει να πραγματοποιήσει μια μόνο επισκευή.

    Η Apple άνοιξε για πρώτη φορά το κατάστημα επισκευής Service Service σε χρήστες iPhone στις ΗΠΑ τον Απρίλιο, με υποστήριξη για την πλήρη σειρά μοντέλων iPhone 12 και 13, καθώς και την τρίτη έκδοση του μοντέλου SE. Η εταιρεία επέκτεινε το πρόγραμμα για να συμπεριλάβει μια επιλογή μοντέλων MacBook Air και Pro τον Αύγουστο.

    Από σήμερα, η Apple ανοίγει το Self Service Repair σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Βελγίου, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ισπανίας και της Σουηδίας.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Apple
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.