Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple ετοιμάζει νέους Mac με τον επεξεργαστή επόμενης γενιάς M2

    Η Apple έχει ξεκινήσει εκτεταμένες εσωτερικές δοκιμές πολλών νέων μοντέλων Mac με τσιπ M2 επόμενης γενιάς, το οποίο αποτελεί μέρος της στρατηγικής της να προσφέρει πιο ισχυρούς υπολογιστές χρησιμοποιώντας τους δικούς της επεξεργαστές. Η εταιρεία δοκιμάζει τουλάχιστον εννέα νέους Mac με τέσσερα διαφορετικά τσιπ που βασίζονται στο M2 chip, σύμφωνα με τα logs.

    Η κίνηση είναι ένα βασικό βήμα στη διαδικασία ανάπτυξης, υποδηλώνοντας ότι τα νέα μηχανήματα ενδέχεται να πλησιάζουν στην κυκλοφορία τους επόμενους μήνες. Το τσιπ M2 είναι η τελευταία προσπάθεια της Apple να ξεπεράσει τα όρια της επεξεργασίας υπολογιστών μετά από τη διακοπή της συνεργασίας της με την Intel τα τελευταία χρόνια. Η Apple έχει αντικαταστήσει σταδιακά τα τσιπ της Intel με το δικά της και τώρα προσπαθεί να κερδίσει περισσότερα με μια πιο προηγμένη σειρά. Μετά από χρόνια αργής ανάπτυξης, το τμήμα υπολογιστών Mac γνώρισε μια "ανάφλεξη" τα τελευταία δύο χρόνια, εν μέρει με τη βοήθεια της πανδημίας, λόγω της οποίας αυξήθηκαν οι πωλήσεις υπολογιστικών συστημάτων για εργασία από το σπίτι, η οποία ανήλθε στο 10% του ετήσιου τζίρου της εταιρίας.

     

    Φωτογραφία: SeongJoon Cho/Bloomberg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.