Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Apple φέρεται να εργάζεται σε μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη 20 ιντσών

    Η Apple εικάζεται ότι μπορεί να εργάζεται σε μια συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη 20 ιντσών, η οποία, στο ενημερωτικό δελτίο Power On του Bloomberg, περιγράφεται ως "υβριδικό iPad / MacBook".

    Ο Mark Gurman στο δελτίο Power On, λέει ότι η Apple, πράγματι, διερευνά τη δυνατότητα μιας αναδιπλούμενης συσκευής αυτού του είδους, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς του Ross Young, CEO και αναλυτή της Display Supply Chain Consultants. Την περασμένη εβδομάδα, ο Young ανέφερε τα υποτιθέμενα σχέδια της Apple να αναπτύξει μια συσκευή με μεγάλη, αναδιπλούμενη οθόνη και ο Gurman πρόσθεσε λίγο περισσότερο βάθος σε αυτή τη φήμη.

    Ο Gurman ισχυρίζεται ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη διπλής οθόνης που παραλείπει το φυσικό πληκτρολόγιο και το trackpad — η πλοήγηση και η πληκτρολόγηση στη συσκευή θα βασίζονται αποκλειστικά στην οθόνη αφής. Όσον αφορά την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ο Gurman αναφέρει την πρόβλεψη του Young για το 2026, περίπου την ίδια χρονική περίοδο που το φημολογούμενο αυτοκίνητο της Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει.

    Η Lenovo έχει ήδη κάνει κάτι παρόμοιο με το ThinkPad X1 Fold, το οποίο διαθέτει οθόνη 13 ιντσών που διπλώνει στο κέντρο για να γίνει φορητός υπολογιστής με οθόνη αφής, χωρίς όμως να έχει τελειοποιήσει ακόμα την τεχνολογία. Με μια πιθανή κυκλοφορία να έχει προγραμματιστεί ήδη από το 2026, η Apple έχει αρκετό χρόνο για να διορθώσει τα πράγματα - δηλαδή, εάν η αναδιπλούμενη συσκευή υλοποιηθεί ποτέ.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.